USA 2020



Samenvatting van wat er in bovenstaande video wordt gezegd

Het gaat over Gregg Phillips en Catherine Engelbrecht van de organisatie ‘True The Vote’. Zij hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de 2020 verkiezingsfraude, denk daarbij aan het ontdekken van de ‘koeriers’ die door de democraten werden ingezet om ontelbare hoeveelheden valse stembiljetten in de dropboxes te gooien. Via de GSM gegevens van miljoenen mobieltjes konden zij de exacte routes van de koeriers en de exacte tijdstippen van ophalen en afleveren van de stembiljetten achterhalen, een waterdicht bewijs van stemfraude.

Zij ontdekten ook dat het Chinese bedrijf Konnech, gevestigd in de VS, uitgebreide persoonlijke gegevens van iets van een miljoen Amerikaanse stembureaumedewerkers en andere officials die met de verkiezingen hebben te maken, op een server in China hadden staan. Volledig in strijd met de Amerikaanse wet. Konnech werd ook door veel Amerikaanse staten ingehuurd om met hun computersystemen de stembiljetten te scannen en de kieslijsten te controleren die daarbij allemaal werden doorgestuurd naar de servers in China. Dat alles kon ingezet worden om verkiezingsfraude te plegen.
----------------

Steve Bannon: Gregg, jij en Catherine Engelbrecht werden in de gevangenis gegooid vanwege wat jullie met True The Vote deden. Zij deden jullie een rechtszaak voor laster aan. Is die zaak nu van de baan?

Gregg: Ja. Wij hebben al onze informatie op een nieuwe website gezet die we maandag lanceerden. Op dinsdagmorgen namen ze contact op met onze advocaat en tegen woensdagmorgen hadden ze de zaak laten vallen.
----------------

Op 13 augustus 2022 hadden Gregg en Catherine een evenement genaamd ‘The Pit’, waar zij de informatie die zij hadden ontdekt over Konnech met de aanwezigen deelden. Kort daarna kwam Konnech met aanklachten tegen hen en een partijdige rechter liet Gregg en Catherine voor 8 dagen in de gevangenis opsluiten.
----------------

Gregg: Ja, ze zetten ons in de gevangenis, ze deden een visitatie op mij (het onderzoeken van alle lichaamsopeningen zoals ze bij drugdealers doen. Vert.) en we werden in eenzame opsluiting geplaatst. Catherine werd in medische opsluiting geplaatst, wat in feite een cel is met een raam erin, zodat alle andere gevangenen die langsliepen haar konden zien. Ze stelden haar in principe ten toon, ze brachten haar in verlegenheid, vernederden haar. Maar zoals ze altijd doet, ze stond weer op.

Gregg: Maar Konnech heeft alle aanklachten laten vallen, ook dat we hun computers hebben gehackt, alles is nu van de baan. En nu is de tijd om te strijden.

Steve Bannon: Je zegt dat het nu tijd is om te strijden, één van de grote verontrustende dingen is dat de servers in China staan, ze zijn verbonden aan de communistische partij in China. Hoe gaan jullie hiermee verder?

Gregg: We laten elke optie open, we gaan absoluut de strijd aan met deze mensen, maar deze man (de directeur van Konnech die notabene naar aanleiding van de gegevens van Gregg en Catherine werd gearresteerd. Vert.) bevindt zich nog steeds in de problemen. In mei is er een hoorzitting voor hem. Toen hij werd gearresteerd hadden wij iets van 12 tot 13 Terabyte aan gegevens, ze hebben nu 300 Terabyte aan gegevens. Ze hebben alles wat ze nodig hebben om deze vent voor de rest van zijn leven in de gevangenis te gooien. Al deze verkiezingsgegevens alle PII (persoonlijke gegevens) die in China op die servers stonden en ze kunnen hier niet onderuit. Er is geen enkele manier om hier onderuit te komen.

En ik denk, dat als dit zich begint te ontvouwen en de dingen die wij weten meer publiekelijk worden, dat mensen zullen ontdekken dat alle kieslijsten zich in China bevonden. Zoals in Pennsylvania, het was niet slechts Allegheny County, Allegheny County had Konnech verbonden met de kieslijsten van de staat en dus bevonden die zich in China. En om de zaak nog erger te maken, er waren verschillende andere high profile bedrijven die rechtstreeks verbonden waren met de Konnech database.

En als dit allemaal naar buiten komt, als dit zich ontvouwd… ik weet dat Mike (Lindell, de kussenman. Vert.) een hoop moeilijkheden heeft ondervonden vanwege oa, de PICAP’s (de softwarepakketjes die het over en weer verkeer via satellieten laten zien tussen China en de VS ten tijde van de verkiezing en waarin de informatie zit welke stemmen vanuit China voor Trump werden omgezet naar Biden. Vert.) en al dat soort zaken. Helaas voor de slechte jongens, de oorlog tussen goed en kwaad heeft een beslissende draai gemaakt voor het goede. Wij hebben al het goede materiaal en ze kunnen er niet onderuit. We hebben 300 Terabyte in een kluis, ze kunnen geen kant meer op. Dit is een grote overwinning voor vrijheid, een grote overwinning voor de goede mensen.


Dit is de nieuwe website van Gregg Phillips en Catherine Engelbrecht met daarop ook alle gegevens die zij tijdens het evenement ‘The Pit’ in augustus 2022 deelden met de aanwezigen:

 
Met andere woorden: Gregg en Catherine deugen en Andrew Spooner en alle andere lui die een hetze tegen GP en CA opzetten zijn zielige kneuzen!

Mike
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.468
Berichten
497.886
Leden
8.630
Nieuwste lid
Rene Collaer
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan