USA 2020

Medusa

Well-known member
1666963514189.png
Nu gaande: True the Vote’s Catherine Engelbrecht en Gregg Phillips verlaten het federale gerechtsgebouw in Houston. Rechter Hoyt beëindigde de dag door te verklaren dat hij hen schuldig verklaart aan minachting van de rechtbank en de politie gereed heeft staan om hen maandag 31 oktober te arresteren, tenzij zij het ‘oplossen’.

De ‘oplossing’ is dat Engelbrecht en Phillips de namen van hun vertrouwelijke informant en een aantal onderzoekers openbaren.

Opmerking Paul: Dit is het Amerika onder de Deep State met demente Biden aan het hoofd van een corrupte regering, een corrupte FBI-top, een corrupte top bij het ministerie van justitie en talloze corrupte democratische Deep State rechters die de daders laten lopen en de eerlijke mensen oppakken en vastzetten.

Het gaat er bij het ministerie van justitie om de namen te verkrijgen van de vertrouwelijke informant en de onderzoekers die Catherine Engelbrecht en Gregg Phillips hebben geholpen bij oa. het onthullen van het bedrijf Konnech met Chinese directeur Eugene Yu en zijn verkiezingssoftware die het mogelijk maakt de verkiezingen te manipuleren en de persoonlijke gegevens van bijna 2 miljoen Amerikaanse verkiezingsmedewerkers op een server in China heeft opgeslagen. Dat is een 100% gevaar voor de nationale veiligheid en de verkiezingen in de VS. Het ministerie van justitie kon, nadat Engelbrecht en Phillips dat openbaar hadden gemaakt omdat de FBI niet deed wat het moest doen, uiteindelijk niet anders dan de directeur van dat bedrijf arresteren. Maar ze willen uit pure wanhoop en ergernis het gat dichten en ze trachten de namen te achterhalen van de vertrouwelijke informant en de onderzoekers om die wel eens even een lesje te leren, omdat die allemaal verantwoordelijk zijn voor het instorten van hun corrupte verkiezingssysteem, wat ze keihard nodig hadden om nog een kans te maken bij de midtermverkiezingen.
 

Medusa

Well-known member

WATCH LIVE: AZ Legislators Hold BOMBSHELL Presentation Revealing “Newly Discovered SOLID EVIDENCE That Laws And Procedures Of The 2020 Election Were Not Followed”​


 

JVG

Well-known member
Op Twitter gaat het rond dat Nancy Pelosi is gearresteerd.

Hier wordt Pelosi genoemd. 11.3 marker. Is dit Red3 waar Dave het weleens over heeft?

Jordan Sather, [04.11.22 19:33]
[ Album ]
The likes of SantaSurfing, SGAnon, Phil Godlewski, Charles Ward, David Nino, and other dumbshits in that network are posting this video of Nancy Pelosi alleging she's being arrested by the Feds. Literally, all spewing the same rhetoric in lockstep without fact checking for shit.

Nope, she's just leaving her house with her security. Took me 10 seconds to reverse image search and find the evidence that nothing special is going on here.

Sauce: https://www.dailymail.co.uk/news/ar...-politically-motivated-wanted-murder-him.html

Be careful who you follow. Clickbait kills!
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding

Forum statistieken

Onderwerpen
4.437
Berichten
460.970
Leden
8.604
Nieuwste lid
Markus406
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan