• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

USA 2020

Zathras

Well-known member
Ik zit nu een weekje op Gettr en het is een soort Twitter, maar dan zonder meldingen dat iemand heeft gereageerd op je bericht, dat is niet handig. En tot nu toe weinig fake accounts zoals Twitter. Het gaat bijna alleen maar over Corona en politiek daar, alsof dat je hele leven is. @Nederlander is mijn account daar. Ik was in het begin wel redelijk actief maar nu lees ik vooral mee.
Ja, dat gebrek aan feedback is een domper. Je post iets als reactie en je weet niet of iemand daarop reageert
Das niet zo handig, misschien komt dat nog?
 

Medusa

Well-known member
Paul Harmans via Telegram
BIDEN LIEGT ALWEER!

Biden: “Geen andere verkiezing is ooit gehouden onder zo’n nauwkeurig toezicht en zulke hoge standaarden. De grote leugen is precies dat: een grote leugen.”

In deze video hoor je hem ook zeggen waar Trump aan refereert, namelijk dat er 150 mensen hebben gestemd, het nep-presidentiële warhoofd vergeet er ‘miljoen’ achter te zeggen.

Biden beweert in deze toespraak ook maar weer eens dat in veel gevallen de stemmen herteld zijn en dat de aantallen kloppen. Natuurlijk laat hij niemand weten dat hertellen geen onderzoek is, je telt gewoon alle valse stemmen en stembiljetten weer mee en ‘wonder boven wonder’ blijkt dan de uikomst telkens hetzelfde te zijn.

Ook beweert hij dat alle rechters tot aan de supreme court naar de bewijzen hebben gekeken en het allemaal hebben afgewezen omdat het bewijs onvoldoende was. Alweer een leugen van Biden, want FEIT is, dat geen enkele rechter het aandurfde naar het bewijs te kijken of naar de honderden beëdigde getuigen te luisteren en de rechters alle zaken bij voorbaat afwezen. Maar dat hebben de media nooit zo verteld en dat zullen de democraten ook nooit hardop zeggen.

Biden deed dit soort uitspraken in Philadelphia, hij was daar speciaal naartoe gegaan omdat er in de staat Pennsylvania inmiddels dringend stemmen opgaan om ook daar audits op te zetten om naar de verkiezingen van 2020 te kijken. Philadelphia staat bekend als één van de meest corrupte steden in de VS en is een democratisch bolwerk. De kans is daarom heel groot dat er in 2020 op grote schaal verkiezingsfraude is gepleegd, want reken maar dat ook Philadelphia met anderhalf miljoen inwoners een hele hoop Trump aanhangers heeft die de corruptie in hun stad meer dan zat zijn. En wellicht vond dat soort stemfraude al vele jaren plaats om maar vooral dezelfde democratische corrupte kopstukken aan het bewind te houden.

Biden was er dus om te pogen het vuurtje te blussen en noemt samen met de nep nieuws media de bewering van Trump dat er stemfraude is gepleegd: ‘De Grote Leugen’. Houd deze uitspraak van Biden in gedachten, in de toekomst zal blijken wie er daadwerkelijk leugens vertelden. Opvallend is dat de democraten inmiddels zo vertwijfeld zijn, dat het ze niet meer interesseert dat het allemaal wel heel doorzichtig is wat zij ondernemen om forensische onderzoeken naar de 2020 verkiezingen (door hen betiteld als de meest eerlijke, beveiligde en transparante verkiezingen ooit) te stoppen.

We kunnen er echter rekening mee houden dat het vuurtje dat Biden tracht te blussen een uitslaande brand zal worden!
 

Medusa

Well-known member
Paul Harmans via Telegram:
HET IS GOED MIS IN ARIZONA!

Ik heb gisteravond de iets van 2 uur durende hoorzitting in Arizona bekeken, de experts van de audit deden daar hun verhaal over wat zij aan materiaal hadden ontvangen, wat daaraan mankeerde en waar zij specifiek naar hebben gekeken. Tevens lieten zij weten wat zij nog steeds niet hebben ontvangen van de tegenstanders van de audit, ondanks dat er een rechterlijk bevel is dat ook dat materiaal moet worden overhandigd. Er werden nog geen echte resultaten van de audit genoemd, maar met wat we wel hoorden is het duidelijk dat de verkiezingen in Maricopa County een grote puinzooi waren en echt niet alleen omdat het om wat foutjes en slordigheden zou gaan. Er is iets heel goed mis! Hieronder een paar links met de hoogtepunten en ik zal in de loop van de dag wat van die zaken vertalen.

https://www.thegatewaypundit.com/20...-thursdays-stunning-revelations-audit-presser

https://www.thegatewaypundit.com/20...usands-fraudulent-votes-applause-breaks-video

https://www.thegatewaypundit.com/20...returned-counted-2020-election-no-record-sent

https://www.thegatewaypundit.com/20...gh-vulnerability-internet-computer-hack-video

 

Medusa

Well-known member
Hoogtepunten uit de Arizona Senaatshoorzitting van 15 juli 2021
(Paul Harmans)

Handtelling

• Stembiljet duplicatie nachtmerrie. Serienummers zijn vereist en moeten overeenkomen met het origineel en het duplicaat stembiljet. ‘Duizenden’ stembiljetten missen een serienummer of hebben een onleesbaar serienummer geprint over een zwart vlak op het stembiljet.

Stemcomputer analyse

• Inferieur apparatuur-verificatieproces. Senator Peterson noteerde dat als het EAC apparatuur-verificatieproces geen controle aankan van een audit, dan moet er een andere certificatieprocedure ingesteld worden.

(Opmerking Paul: de tegenstanders van de audit beweren dat zodra anderen in de stemcomputers kijken, deze computers niet meer geschikt zijn voor de volgende verkiezingen. Volslagen onzin volgens de experts. Zij hebben de tegenstanders oa. aangeboden om samen met hen naar de bestanden en instellingen op de computers te kijken zodat ze kunnen zien dat er niets veranderd wordt. Maar dat weigeren de tegenstanders pertinent, ze hebben duidelijk iets te verbergen.)

• Beveiligingsbreuk, cyber beveiligingsgevoeligheden en ontbrekende gegevens van beveiligingsgebeurtenissen. Ben Cotton van CyFIR benadrukte de noodzaak van het hebben van de router en de Splunk log gegevens (iets dat de tegenstanders van de audit weigeren te overhandigen, ondanks een gerechtelijk bevel daartoe. Paul.) Hij gaf daar vier redenen voor:

a) De inbreuk op het verkiezingssysteem in november gemeld door Maricopa County en de minister van staat.

b) Extreme cyber beveiligingsgevoeligheden: de laatste malware-, software-updates en antivirus-update waren in augustus 2019 toen de Dominion software werd geïnstalleerd. ‘Het zou je minder dan 10 minuten kosten om toegang tot het systeem te verkrijgen.’

c) Gegevens van beveiligingsgebeurtenissen gaan slechts terug tot 5 februari 2021. Op 11 maart 2021 waren er vreemd genoeg 37.646 verzoeken voor een blanco wachtwoord dat tot gevolg had dat de gegevens van vóór 5 februari 2021 werden overschreven.

d) Verdachte anonieme inloggers. CyFIR heeft anonieme inloggers gevonden op het systeemniveau die niet het patroon volgen van de normale werking van Windows.

• Maricopa County is niet in staat de beveiliging van het stemsysteem te valideren. Het vastgestelde bewijs suggereert dat alleen Dominion bevoegd is de ICP configuratie te checken. Cotton (één van de audit experts) verklaart dat het onmogelijk is de beveiliging van een stemsysteem te bevestigen als je niet onafhankelijk de configuratie kan valideren. CyFIR moet de bekrachtigingsfobs hebben die in het bezit van Dominion zijn om de ICP configuratie te checken.

(Opmerking Paul, de corrupte politici beweren dat zij het wachtwoord niet hebben om bij de configuratie-instellingen van de stemcomputers te komen, dat heeft alleen Dominion volgens hen. Met het bovenstaande wordt dus vastgesteld dat de politici niet in staat zijn geweest de instellingen van de stemcomputers te bekijken en of die wel doen wat ze moeten doen en dus konden zij het systeem niet stemveilig verklaren.)

Papier analyses

• Stembiljet calibratie zat er naast met een gemiddelde van 1000%. De stembiljetten die in opdracht van de stembureaus zijn gedrukt hebben de ergste calibratie problemen. Meer dan 168.000 stembiljetten waren daarmee aangetast. De County heeft beweerd dat zij dik, stemveilig papier gebruiken dat doorlekken voorkomt. Echter het Cyber Ninja’s team heeft grote aantallen stembiljetten van zeer dun papier gevonden.


(Opmerking Paul, wat we van de getuigen met beëdigde verklaringen hebben gehoord, is dat veel stembiljetten die aan republikeinen zijn gestuurd, deze calibratieafwijking hadden. De stemcomputer accepteert deze stembiljetten daardoor niet en de stembureaumedewerkers, waarvan er velen zichtbaar op video fraude pleegden, mogen in dat geval handmatig kijken op wie de stemmer had willen stemmen en de medewerkers mogen dan die stem in de computer invoeren. De getuigen beweren dat er zodoende ontelbare stemmen voor Trump frauduleus naar Biden werden overgezet. Wat betreft het dunne papier, mogelijk zijn dat de stembiljetten die nooit in een enveloppe hebben gezeten omdat ze geen vouwen vertonen en waarvan de getuigen zeggen dat ze allemaal voor Biden waren en het leek alsof ze allemaal rechtstreeks uit een printer kwamen en vooraf ingevuld waren.)

Kieslijsten

• Afwijkingen in de kieslijsten treffen meer dan 107.000 stembiljetten. Doug Logan (de CEO van Cyber Ninja’s) ‘beveelt ten zeerste het van deur tot deur gaan’ aan op grond van de gegevens die zijn team heeft geïnspecteerd. Bijvoorbeeld:

a) Er zijn 74.243 post-stembiljetten zonder begeleidend bewijs dat ze zijn verstuurd.

b) 11.326 stemmers komen niet voor op de kieslijsten van 7 november, maar zijn wel opgenomen in de database van 4 december.

c) 3981 stemmers die stemden op verkiezingsdag zijn geregistreerd na 15 november, iets dat een overtreding is van de staatswet.

d) Ongeveer 18.000 mensen stemden op verkiezingsdag, maar werden vervolgens van de kieslijsten verwijderd.

(Opmerking Paul: De onderzoekers wilden een team opstellen dat in Maricopa County van deur tot deur zou gaan met de stembiljetten van de bewoners om hen te vragen of het klopt dat ze bv. op Biden hebben gestemd. Er zijn bewijzen dat talloze poststembiljetten werden afgeleverd op adressen van bedrijven, waar dus niemand woont, wie vulde deze stembiljetten in en stuurde ze terug? Er zijn bewijzen dat er een honderdtal poststembiljetten werd afgeleverd op een adres waar slechts een paar mensen wonen. Er zijn bewijzen dat talloze poststembiljetten werden afgeleverd bij studentenhuizen, de studenten zaten echter weer in hun ouderlijk huis vanwege corona. En zo zijn er nog wel wat afwijkingen die je kunt oplossen door van deur tot deur te gaan. Echter, de corrupte tegenstanders van een onderzoek naar stemfraude hebben de rechter zover gekregen dat het van deur tot deur gaan verboden is. Ze beweren dat het beïnvloeden van stemgedrag van de betrokken burgers is, maar dat is volslagen onzin omdat de verkiezingen al achter de rug zijn. Bedenk hierbij dat de rechters in de VS wel toestemming hebben gegeven aan de idioten van de Biden regering om in heel de VS met de vaccins van deur tot deur te gaan en mensen over te halen alsnog het vaccin te nemen!)

Enveloppen

• Maricopa County droeg geen beeldkopieën over van de enveloppen zoals opgedragen in de dagvaarding van januari.

De hoorzitting werd afgesloten met een overzicht van de 17 ontbrekende items die nodig zijn de audit compleet te maken, veel daarvan moesten volgens de dagvaarding reeds overhandigd zijn. De ontbrekende items zijn: de routergegevens, Splunk logs, hardware tokens, envelopbeelden, begeleidende documentatie en alle draagbare media. Fann gaf aan dat de Senaat mogelijk teruggaat naar de rechtbank om de eerdere dagvaarding af te dwingen.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.191
Berichten
322.086
Leden
7.675
Nieuwste lid
Eilko
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan