• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

The Great Awakening

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
De inspiraionele, spirituele boodschap van vandaag gaat over zelfinzicht en introspectie als voorwaarde voor geestelijke groei:


Mike
 

Melkmeisje

Well-known member
Via Henk, die dit weer had doorgestuurd gekregen via Marij - watch the water:


We drinken geen HDO, hydrogen deuterium oxygen. Deuterium is een waterstofmolecuul dat ervoor zorgt dat we fysiek en spiritueel op een veel te laag pitje draaien. Naast een ketogeen voedingspatroon wordt genoemd smeltwater. Nou kijk eens wat ik hier heb geschreven:Kortom, ik drink deuterium-arm water en jij kunt dat ook, schaf gewoon
 

Melkmeisje

Well-known member
Via Henk, die dit weer had doorgestuurd gekregen via Marij - watch the water:


We drinken geen HDO, hydrogen deuterium oxygen. Deuterium is een waterstofmolecuul dat ervoor zorgt dat we fysiek en spiritueel op een veel te laag pitje draaien. Naast een ketogeen voedingspatroon wordt genoemd smeltwater. Nou kijk eens wat ik hier heb geschreven:Kortom, ik drink deuterium-arm water en jij kunt dat ook, schaf gewoon een Kangen-apparaat aan!

Mike
dit gaat over deuterium water van Frans Heslinga
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.166
Berichten
314.465
Leden
7.580
Nieuwste lid
One Love
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan