• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

terug naar de oorsprong..

G

Guest

Guest
Fantastisch! De vanzelfsprekendheid waarmee hij te werk gaat. Bedankt.

Reken maar dat Hawai een lange onafgebroken traditie heeft. Genezen door contact te leggen met het veld / de ether. De grootste muzikale genieen stonden in contact met het veld, en waar dacht je dat de Maya-wijsheden vandaan komen.

We leven in een wereld waar we van jongs af aan getraind worden om dit af te leren, via opleidingen, taal. Maar wees eerlijk: iedereen heeft momenten waarop je dingen gewoon weet, zonder na te denken.

Drie tips: 1) Focussen op het hart, alle informatie uit de kosmos komt binnen als energie, via het hart. 2) Uitschakelen van alle mentale programma's, d.w.z. gedachtenruis, aannames over dingen die nu eenmaal zo zijn, maar ook het opzijschuiven van het ego (niet loslaten, wel opzijschuiven). 3) Overgave van persoonlijke omstandigheden. Het veld heeft je alles te bieden wat je op dat moment kunt gebruiken, maar niets als je uit eigenbelang te werk gaat.

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.274
Berichten
343.209
Leden
8.165
Nieuwste lid
Pierre Chapeau
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan