• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Stop de Lockdown

Sailor

Well-known member
Is ook bar weinig over te vinden, de google googelaars houden het ver uit zicht, de MSM hoor je niet logisch het zijn de wappies die protesteren een eencellige denkt daar niet over na, die zijn alleen in paniek want nsbderland rood is geen vakantie geen festival geen nachtclub geen leven, nog even en ze springen van de flats af..... Zal ze niet tegen houden
 

Godsgeschenk

Well-known member
Morgen
Themenauszug:
▫️"Pandemien" gestern und heute
▫️Fragwürdige Experten im Fokus der Altmedien
▫️Vorstellung relevanter psychologischer Grundlagenexperimente
▫️Agenda: Gezielte Bevölkerungsreduktion
▫️Medienlügen zur Situation in Indien
▫️Situation in Frankreich
▫️Klage gegen Bill&Melianda Gates Foundation
▫️Klage gegen Joe Biden

Dorothé
 

Medusa

Well-known member
Lockdowns zijn er volgens de gezondheidschef van de Canadese provincie Nova Scotia niet zozeer om de verspreiding van corona tegen te gaan, maar vooral om de verspreiding van ‘onjuiste informatie’ te voorkomen.


Chief Medical Officer Robert Strang gaf in mei tijdens een persconferentie toe dat het voornaamste doel van de strenge lockdowns in Canada niet de bescherming van de volksgezondheid was, maar het indammen van de vrije informatiestroom.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.191
Berichten
322.098
Leden
7.675
Nieuwste lid
Eilko
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan