Repelsteeltje
New member
Ik ben behoorlijk in de war van een interview wat ik vandaag luisterde op youtube met Sally Fallon...waarin ze zegt dat ze denkt dat granen, mits gefermenteerd wel een belangrijk onderdeel van de voeding zouden moeten uitmaken...en dan wel de juiste granen, op een traditionele manier gekweekt en bereidt en dat het belangrijk schijnt te zijn voor spirituele ontwikkeling. Misschien interpreteer ik de tekst niet goed...ik dacht dat je ze voor de voedingswaarde beter helemaal kon laten zitten?!
Misschien had ik het dan toch allemaal niet goed begrepen?
Behoorlijk in de war dus...wie kan me uit de verwarring helpen?
yoiutube: Sally Fallon Morell-animal foods and fats: A foundation for Good Health
published on jan 15, 2013, ze spreekt over dit onderwerp na ongeveer 9 minuten.
in een interview met Patrick Timpone.
Hilke
Misschien had ik het dan toch allemaal niet goed begrepen?
Behoorlijk in de war dus...wie kan me uit de verwarring helpen?
yoiutube: Sally Fallon Morell-animal foods and fats: A foundation for Good Health
published on jan 15, 2013, ze spreekt over dit onderwerp na ongeveer 9 minuten.
in een interview met Patrick Timpone.
Hilke