• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

rode, groene en gele paprika

Rapunzel

New member
Het is even geleden maar voor de kerst hadden wij in de supermarkt zo'n pakketje gekocht van een rode, groene en gele paprika voor bij de gourmet (niet voor mij!). Op een of andere manier zijn ze niet aan bod gekomen en al die tijd heb ik ze in de schuur laten liggen uit nieuwsgierigheid. Ik wou weleens weten wanneer ze bedorven zouden zijn. Welnu, ik heb ze net weggegooid omdat er eentje van de 3 een beetje slap begon te worden. De rest ging nog best. Wat zeggen jullie daarvan?

Zo heb ik ook ooit een biologische appel in mijn tuin onder de boom gegooid - teruggegeven aan de aarde - en hij wou maar niet rotten, lag daar echt maanden!

 

zirus

New member
Als het bio paprika's waren dan kan je mooi de zaadjes drogen en planten. Zo kweken wij eigen (mini)paprika's :) Maar volgens mij zijn ze wel nachtschades... dus eigenlijk niet goed.

 

Rapunzel

New member
Nee, het waren geen bio paprika's! En het zijn inderdaad nachtschades. Toevallig een soort waar ik weinig om geef.

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.163
Berichten
314.146
Leden
7.575
Nieuwste lid
Jeroen Blokzijl
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan