• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Red de schapen!

Pa Triot

Well-known member
De context van dit plaatje klopt niet. Hij werd vermoord door de orangisten... de aanhangers van het huis van Oranje... Deze man had juist NIET vermoord moeten worden!
Maar het klopt dan wel weer dat aanhangers van Oranje hun Meesters volgen en hem hebben opgegeten ... okay, volwassen en tegen de jeugd-trend in, maar toch ....
 

Pa Triot

Well-known member
Ondanks dat de teflonlaag van hem af aan het schuren is, blijft hij gif afgeven. Gewoon over een paar vaten 🛢️🛢️ verdelen, Koning...swater erachteraan, dan met beton afsluiten alsof het radioactief is en in de diepste trog dumpen. Evergreen 🚢🚢 is nog niet opgerold en kunnen elke $$ gebruiken.
 

Pa Triot

Well-known member
Vergiftigde gas-rookwolk ☁️? Moeten we straks weer "wettelijk verplicht" maskers gaan dragen. ... 😷, want ze gebruiken bij de Roverheid elk aanknopingspunt ons weer in de slavenrol te stoppen. Ik heb een ander voorstel: dood door 1000 scheermessnee'tjes (uiteraard boven eerder genoemde al bestelde vaten). En voordat 'ze' het fatsforum weer van geweld beschuldigen ... wij hebben het niet verzonnen
 

Zathras

Well-known member

Handige links
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.269
Berichten
341.890
Leden
8.153
Nieuwste lid
Keetje
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan