rauwe slagroom

G

Guest

Guest
vandaag ben ik weer eens bij de beekhoeve in kamerik geweest voor rauwe melk.

lekker hoor.

toen ik bijna weg ging vertelde ze dat ze ook rauwe slagroom hadden.

NOU DAT IS TOCH LEKKERRRRR!!!.

dus als iemand toevallig in kamerik komt of er vlak langs gaat dan moet je echt daar eens heen gaan, ze verkopen echt van alles rauwmelkse boter en melk en ik zag eitjes liggen en volgens mij verkopen ook vlees van eigen bodem kortom echt de moeite waard om is te gaan winkelen.

grt.lola

 
Vér bij jou vandaan! Vlakbij Woerden en Harmelen, dus tussen Utrecht en Gouda ongeveer.

 
:lol: ik had er nog nooit van gehoord, dus de kans was vrij groot dat het niet bij mij in de buurt zou zijn. maar ik was wel erg nieuwsgierig.

Wel jammer trouwens.

 
Ik woon in de buurt van Gouda, dus ik ga daar zeker een keer naar toe.

Bedankt voor de tip. Lijkt me heerlijk rauwe slagroom.

 
Botervet (room) overleeft de pasteurisatie. Homogenisering is vele malen erger, want dat beaschadigt de structuur van de vetmolculen.

Mike

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.463
Berichten
493.904
Leden
8.626
Nieuwste lid
RobertApank
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan