Pizzagate

Wat mankeert er aan al die mannen dat ze zo graag sex willen met kinderen. Om over de rest maar niet te spreken. En dan al die verhalen van de laatste tijd van sexuele intimidatie tegen vrouwen?
Is toch niet te bevatten!!
 
SHOCKING REPORT: An independent cybersecurity data analyst working alongside top officials at Twitter found accounts posting content that allegedly sexually exploited children garnered more than ten million views on the platform under previous ownership.

 
We have newly unsealed documents – including the depositions of Ghislaine Maxwell and one of her victims – revealing new details on the extent of the abuse and victimization that took place by Jeffrey Epstein. Those filings come from Giuffre v. Maxwell, a civil case filed against Maxwell in 2015 in the New York Southern District.
 
Harvey Weinstein is in een tweede misbruikzaak in de Amerikaanse staat Californië schuldig bevonden aan verkrachting en twee aanklachten van seksueel misbruik. In de misbruikzaak lagen in totaal elf aanklachten tegen de zeventigjarige voormalige filmproducent.
 

Commissie: geen harde bewijzen voor georganiseerd ritueel kindermisbruik​


Er bestaat georganiseerd en zeer gewelddadig kindermisbruik in Nederland, maar er zijn geen harde bewijzen dat er netwerken actief zijn die kinderen op een rituele of satanische manier misbruiken. Dat schrijft een commissie die op verzoek van de politiek onderzoek heeft gedaan naar sadistisch misbruik van minderjarigen.

Aanleiding voor het onderzoek is onder meer een uitzending van het VPRO-radioprogramma Argos uit 2020, waarin verschillende slachtoffers hun verhaal deden. Zij spraken over ernstig seksueel misbruik, martelingen en zelfs het offeren van baby's. De Tweede Kamer drong vervolgens aan op een onderzoek naar de aard en omvang van het verschijnsel. Er was, en is, veel discussie of de meldingen wel volledig de waarheid zijn.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.470
Berichten
500.013
Leden
8.631
Nieuwste lid
Rene Collaer
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan