Pizzagate

IMG_20230501_073407_654.jpg
It never ends. Nothing we didn’t suspect but the validation strengthens our cause.

CIA's William Burns, Goldman's Kathryn Ruemmler, Noam Chomsky, a Kissinger consultant, a Rothschild, and others met with sex offender Jeffrey Epstein in the years after his conviction.Mike
 
IMG_20230501_073609_162.jpg
IMG_20230501_073609_049.jpg
It is becoming increasingly difficult to name even a single legacy institution anywhere in the world that is not rotten from the top to the core.


Mike
 
Mike
 
BREAKING: JPMorgan Chase could be liable to women who accused Jeffrey Epstein of sexual abuse if they can show that former executive Jes Staley had first-hand knowledge that the financier ran a sex-trafficking venture, a U.S. judge said on Monday. "If the allegations in plaintiffs' complaints are taken as true, Mr. Staley had actual first-hand knowledge that Epstein conducted a sex-trafficking venture," Judge Jed Rakoff wrote. Staley exchanged messages with Epstein using Disney code words such as Snow White & Beauty & the Beast.

Nothing can stop what’s coming! ⚡


 
TRAGIC: Bodies of two missing teen girls — and a registered sex offender — among seven people found dead on Oklahoma property.

A convicted pedophile never should’ve been let out of jail in the first place let alone allowed anywhere near children. This is why we need the death penalty for child sex predators in every state!Mike
 
Obama-Biden regering gelinkt aan Ghislaine Maxwell’s schuilplaats waar ze werd gearresteerd

Door: PATRICK HOWLEY

26 april 2023

Een top Obama-Biden regeringsbankofficial had een man in dienst die voor hem werkte om een anonieme naamloze vennootschap op te richten welke het huis in New Hampshire bezat waarin Ghislaine Maxwell zich verschuilde en waar ze uiteindelijk door de FBI werd gearresteerd. Dat blijkt uit documenten verkregen door de National File. Hoe kreeg Ghislaine Maxwell het voor elkaar zich uit het zicht te houden voorafgaand aan haar arrestatie in een huis met de naam ‘Tuckedaway’ (weggestopt)? De documenten leiden naar de voordeur van de macht.

Jeffrey Roberts was de vermelde manager van Granite Reality LLC (een naamloze vennootschap) welke op mysterieuze wijze met cashgeld Ghislaine Maxwell’s huis in New Hampshire kocht. De vennootschap was een maand voordat het huis werd gekocht opgericht en ze kochten het huis voor 1 miljoen dollar. Dus, Jeffrey Roberts vennootschap bezat het huis waar Ghislaine Maxwell uiteindelijk werd gearresteerd en Jeffrey Roberts heeft rechtstreeks gewerkt voor een Obama-Biden official. Jeffrey Roberts werd na Maxwell’s arrestatie in 2020 vervangen bij Granite Reality LLC.

Jeffrey Roberts is een advocaat bij advocatenkantoor Nutter McLennen & Fish in Boston, dat gedurende vele jaren werd geleid door Thomas J. Curry, die diende als topofficial in de Barack Obama regering.

Thomas J. Curry werd in 2012 door Oabama genomineerd als controleur geldcirculatie, een afdeling van het ministerie van financiën dat het landelijk bankieren van de VS regelde. Hij werd voor die functie door de senaat goedgekeurd en werkte in deze belangrijke rol totdat hij in 2017, in de vroege periode van de Trump regering, werd vervangen.

Waarom was er een advocaat van het Nutter McLennen & Fish kantoor betrokken om voor Ghislaine Maxwell een huis te kopen waarin ze zich kon verstoppen en om haar locatie geheim te houden?

De Maxwell familie is integraal betrokken bij de geopolitiek. Ghislaine Maxwell’s vader Robert Maxwell was zoals gemeld een spion voor Israel. Zoals de National File eerder meldde, werkte op zijn minst twee van Ghislaine Maxwell’s neven voor de Obama-Biden regering, een neef bij het ministerie van Buitenlandse Zaken onder Hillary Clinton en een neef in het Obama-Biden Witte Huis.

Opmerking vertaler: in eerste instantie dacht men dat Ghislaine slechts het hulpje, de gastvrouw van Epstein was, maar later bleek dat zij hoogstwaarschijnlijk de hoofdpersoon was in alle zaken rondom Epstein, zij verschafte het geld en zij bepaalde wie ze moesten verleiden, duizenden politici, Hollywoodsterren, rechters, bankiers enz, enz, met mooie minderjarige meisjes op tropische locaties zoals een eiland waar niemand ze kon betrappen, behalve dan, en dat wisten de betrokkenen niet, de camera’s van Maxwell en Epstein, waarmee ze voor altijd in de zak van de Deep State zaten en pertinent moesten doen wat de Deep State van hen verlangde.

Toen Epstein in de gevangenis werd vermoord (het was GEEN zelfmoord) dacht men dat de enig overgebleven persoon die buiten Epstein alle namen van de smeerlappen kende, namelijk Ghislaine Maxwell, ergens ver weg in het buitenland zat ondergedoken. Maar het bleek dat ze gewoon in de Verenigde Staten woonde in een huis ergens in de bergen en vooraan de oprit van dat huis stond een bord met daarop de naam van het optrekje: ‘Tuckedaway’ (weggestopt). Denk je dat dat toeval was? Dat is de arrogantie van de Deep State spelers, ze vinden het leuk dergelijke spelletjes te spelen omdat ze denken dat ze overal mee weg kunnen komen.


1683025101907.png
 
Er zijn talloze connecties tussen Disney en Epstein. Zo verzorgde Disney Cruise Lines snorkelexpedities naar Epstein’s eiland Little St. James. Men vraagt zich af waarom men specifiek die locatie had gekozen omdat Little St. James vanaf de kust van Florida niet de meest voor de hand liggende en nabije locatie is om te gaan snorkelen. Was het een dekmantel om zo ongemerkt kinderen vanuit Disney World naar het berucht pedo-eiland te smokkelen?
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.468
Berichten
496.282
Leden
8.630
Nieuwste lid
Rene Collaer
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan