• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Pizzagate

Medusa

Well-known member
Via Paul Harmans:
Opmerkingen bij bovenstaande berichten:
We begrijpen allemaal waarom ze de naam Trump noemen tijdens de rechtszaak tegen Ghislain Maxwell, de madam van Epstein, ze (de Deep State en haar pionnen) willen hem zwart maken en de media alle kans geven elke dag weer over hem te schrijven en om zodoende de echte pedofiele daders uit de wind te houden. Trump heeft ooit verteld dat hij een keer met een kleiner toestel (dus niet met de Lolita Express) van Epstein van New York naar Florida is meegevlogen omdat Epstein toch die kant opging en hem aanbood mee te vliegen. Dat is waarom de piloot van Epstein Trump’s naam gisteren noemde toen hem werd gevraagd welke bekende personen hij op zijn vluchten wel eens had gezien.

Zie het zo, Epstein eiland werd gesloten door Trump en het leger, terwijl onder elke andere president het eiland en de praktijken daarop floreerden. Toen Trump aan de macht kwam werd het eiland voor de Deep State afgesloten, en de praktijken die er hadden plaatsgevonden en de namen van hen die zich daaraan schuldig hadden gemaakt onthuld. De meeste mensen zouden de naam Epstein en Maxwell niet eens kennen als Trump geen president was geworden.

Het is een bekend principe van de Deep State-pionnen, ook in Nederland en België zijn mensen die zich jarenlang hebben ingezet voor het onthullen en aandringen op het arresteren van de hogere elite daders van kindermisbruik, bestempeld als pedofielen, zomaar ‘opeens’ werden er op hun computers naaktfoto’s van jonge kinderen gevonden.
 

Medusa

Well-known member

 

Decem

Well-known member
 
  • Leuk
Waarderingen: Surv

Decem

Well-known member
 
  • Leuk
Waarderingen: Surv

Medusa

Well-known member
👆Ging om deze:
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.322
Berichten
364.843
Leden
8.329
Nieuwste lid
DewiJJ
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan