• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Pijn in achillespees en pols

G

Guest

Guest
Een vraagje voor een kennisje die eeuwig op dieet is,en de ene shakes na de andere shakes drinkt,geen wapf shakes he.

Ze heeft een slechte weerstand en heeft nu erge pijn in haar rechter onderbeen,achillespees en nu doet ook haar recherpols pijn.

Wil haar laten inzien dat wat ze doet niet gezond is,kan iemand misschien verklaren waar die pijn in haar rechteronderbeen en rechterpols vandaan komt?

 

Webmaster

New member
Dat zijn naar alle waarschijnlijk eiwitshakes, compleet met aspartaam, smaakversterkers, etc. Wat je beschrijft is gebrekkige doorbloeding naar de extremiteiten, omdat het bloed dik, stroperig en vervuild is. Het mag duidelijk zijn dat die shakes niet helpen, maar door eeuwig lijnen en jojo-en zal er veel meer aan de hand zijn, ook hormonaal. Dit is dus niet zo 1-2-3 even te verhelpen, dus ze moet geen snelle oplossingen verwachten. Ze zou moeten beginnen met volledig en volwaardig voedsel te eten, dus: vetten-eiwitten-cholesterol-mineralen-enzymen-vitamines.

Mike

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.163
Berichten
313.990
Leden
7.575
Nieuwste lid
Jeroen Blokzijl
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan