oorlog tegen de boer

Deze boer mag zijn eigen koeienmest niet uitstrooien. Dus wordt het opgehaald door een bedrijf wat er kunstmest van maakt, die de boer weer moet kopen om uit te strooien.
Hij zegt "Het is niet anders."
Jammer...
Wanneer gaan ze daar dan MASSAAL schijt aan hebben en gewoon de koeienmest uitstrooien?? Of gehoorzamen aan die achterlijke regeltjes van de criminele maffia roverheid?
 
Gelukkig komt Lientje ons redden


Baarn - Wanneer je dicht bij de acht rood-wit-blauwe vlaggen langs de A1 bij Baarn komt, valt al snel op hoe gerafeld ze zijn. Zes van de vlaggen hangen omgekeerd. Eén vlag hing eerst omgekeerd, maar het bovenste lusje is geknapt waardoor hij nu weer recht hangt en er hangt een Franse vlag. De vlaggen zijn het stille protest van boer Arno Huurdeman. Hij hing ze in augustus 2022 op. "De regering heeft de oorlog verklaard aan de boeren. Mijn buurman heeft zich verhangen in zijn melkput omdat hij het niet meer zag zitten."

De provincie Utrecht wil dat de boer de vlaggen verwijdert. Doet hij dat niet, dan volgt een dwangsom van maximaal 4000 euro. De vlaggen passen volgens de provincie niet in een 'Gebied landschappelijke waarden.' Tot nu zijn ze gedoogd, maar het is volgens de provincie tijd om de vlaggen te verwijderen.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.470
Berichten
500.001
Leden
8.631
Nieuwste lid
Rene Collaer
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan