onderzoek melk

P.S. Dit onderzoek betrof de gangbare in de winkels verkrijgbare melk. Dus geen verse melk van de koe.

 
Quote:
Het klinkt ergens wel logisch als ze zeggen dat wij de enige zoogdierensoort zijn die na de zoogperiode nog melk drinken en dan nota bene nog van een andere soort


We zijn ook de enige zoogdierensoort die wijn maken uit druiven....

 
Ik krijg nog wel eens van die mailtjes van Jesse van der velde, zo bekende lifestyle coach. En kreeg dus net een mail in mijn inbox dat caseïne in melk een veelvoorkomende allergie is zonder dat mensen dit weten. Hij zei ook dat je lichaam steeds afweerstoffen moet maken en dus belastend is voor je lijf,ergens in die zin.

Maar die allergie voor caseïne komt toch doordat er andere onderliggende factoren zijn die ervoor zorgen dat je allergisch bent voor melkproducten?

Bijv de link met gluten of candidawoekering in darmen.

 
Problemen ontstaan in de fabriek waar de melk wordt verwerkt: homogenisering, pasteurisatie van melk met bestanddelen die je niet wilt weten.

Er wordt nooit gerept over biologische rauwe melk. Compleet met alle enzymen, fotonen en gezonde vetten. Veel mensen met intoleraties hebben daar geen problemen mee.

 
Problemen kunnen ook ontstaan wanneer je een lekke darm hebt. Te grote (onverteerde) eiwitmoleculen passeren dan de darmwand en komen uiteindelijk in de hersenen terecht.

Manon

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.470
Berichten
499.324
Leden
8.630
Nieuwste lid
Rene Collaer
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan