• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Nederlandse politiek

Medusa

Well-known member
Gaan ze op deze manier kijken wie er een kamertje over heeft voor vluchtelingen? Nou van mij krijgen ze alleen foto's van rotte kozijnen!

Vrijstaande woning? Gebruik de foto-tool​

Heeft u een vrijstaande woning? Dan ontvangt u in september een brief met het verzoek om foto’s te maken van de leefruimten in uw woning om een goed beeld van de situatie te geven. Na het scannen van de QR-code in de brief wordt u stapsgewijs uitgelegd welke elementen in uw huis belangrijk zijn om te fotograferen. Ook beantwoordt u enkele vragen over de onderhoudsstaat van uw huis. Dit kost u niet meer dan 10 minuten.

Vanaf 2023 volgen ook andere woningtypen.
 

Luz

Well-known member

Is het leveren van informatie over de binnenzijde van mijn woning verplicht?​


Ja, dit is verplicht.

Heeft u vragen? Kijk voor antwoord op veelgestelde vragen op www.bs-ob.nl/faq of neem contact op met BSOB via 088-551 00 02. Neem ook contact met ons op als u geen foto’s wilt of kunt maken. Hoewel u ons wel dient te informeren over de huidige onderhoudsstaat van uw woning, is het geen verplichting om de foto-tool te gebruiken. U kunt de informatie ook op een andere manier aan ons doorgeven. Bel ons, dan kijken we samen naar een passende oplossing.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.377
Berichten
408.913
Leden
8.491
Nieuwste lid
hoekie.01
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan