• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Nederlandse politiek

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Dit is een marathon, geen sprint. En Rutte is ver voorbij de houdbaarheidsdatum. Ben benieuwd welk effect dit heeft op de kabinetsformatie. Ik voorzie tevens totale desinteresse in de Haagse politiek, ook onder een groeiend aantal normies die Rutte niet langer meer serieus zullen nemen. Dit draagt alleen maar bij aan een beeld van een corrupte 'voksvertegenwoordiging die zich gedraagt als een Romeinse senaat.

Mike
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Goodbye and good riddance. Nu Verhofstadt nog. Beiden stonden op het Maidan-plein de Oekraiense fascisten aan te moedigen. Geexecuteerd door de white hats?

Mike
 
Laatst bewerkt:

Binc

Well-known member
Zoals het er nu naar uit ziet gaat het hekemaal goed komen met die formatie. Tenzij Willink door geheugenverlies fouten heeft gemaakt. Vanmiddag op de radio gehoord dat hij daar last van heeft. Weer 4 jaar Rutte. Wat een drama.

 

Binc

Well-known member

Forum statistieken

Onderwerpen
4.146
Berichten
310.788
Leden
7.556
Nieuwste lid
SONJA BUURMAN
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan