• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

NAVO agressie

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Nieuwjaarswaarschuwing van Mike Rivero (whatreallyhappened.com):

http://imgur.com/a/OwsIb

Mike
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Waarschuwing van Mike Rivero:Expulsions and sanctions are meaningless after January 20th. Between now and then, possibly this weekend, there will be a false-flag, possibly the take-down of the internet (to silence all those pesky truth-tellers) and Russia will be blamed, followed by an attack.

Mike

 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
http://daisyluther.com/washington-warmongers-make-11th-hour-attempt-to-start-a-war-with-russia/

Mike
 
R

Romagi

Guest
Ze zullen toch niet zo STOM zijn om een oorlog met Rusland te beginnen?
 
G

Guest

Guest
De ene aanslag is nog amper in t nieuws geweest of de volgende gebeurt al. Ik had eigenlijk gedacht dat ze ze voor de verkiezingen in VS zouden plannen.
Net in Jeruzalem weer een truck (of truc) en nu weer een zelfmoordaanslag in Bagdad.
 

100leven

New member
Colin Powell presenteert het bewijs dat Rusland de e-mails van de democraten gehackt heeft.

C1vMy_-W8AQ63nP.jpg


:)

Mark
 

100leven

New member
Over Colin Powell gesproken: zie onderstaande video met een vergelijking tussen de aanloop naar de inval in Irak (WMD) en de aanloop naar de geplande oorlog met Rusland (hacking). Ze gebruiken gewoon hetzelfde script. Een heleboel inlichtingendiensten zeggen hetzelfde, dus het is waar en er moet oorlog gevoerd worden.

https://twitter.com/i/videos/tweet/818616391750320128

Leugens, leugens en nog eens leugens.

Houdt Trump ze tegen of is het dan al te laat?

Mark
 

100leven

New member
Pentagon eist dat er nog meer NAVO troepen nodig zijn om weerstand te bieden aan de 'Russische dreiging'

https://sputniknews.com/military/201703301052103806-pentagon-more-troops-russian-threat/

Paul Craig Roberts verwoordt het goed: "US military budget requires an enemy."


Mark
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Voor mij is inmiddels wel duidelijk dat Trump zijn buitenlandpolitiek volledig in handen heeft gegeven van de Deep State, terwijl hij wel grip blijft houden op zijn binnenlandpolitiek en via die weg de Deep State aan het ontmaskeren is. Het lijkt erop dat hij op dit ene paard heeft gegokt, wat overigens wel een winnende race aan het lopen is middels de bijna dagelijkse onthullingen die we krijgen dankzij het House Intelligence Committee, waar o.a. Trey Gowdy en Jason Chaffetz deel van uitmaken.

Een goede video hierover is deze:


Mike
 

100leven

New member
Helaas was dat al vrij snel duidelijk inderdaad. De Deep State opereert volledig onafhankelijk van de regering, zoals het altijd al deed. Hopelijk kan hij met hulp van anderen steeds meer de verderfelijke praktijken van de Deep State blootleggen, zodat meer en meer mensen zich hier van bewust worden. Rand Paul is goed bezig en is niet bang om te zeggen hoe het zit, net als z'n vader. Zat hij maar in het kabinet van Trump, want van zijn huidige kabinetsleden hoor je voornamelijk oorlogstaal.

Mark
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Onder Gaddafi was honger zo goed als onbekend, nu weet ongeveer 20% van de ongeveer 6,4 miljoen mensen in Libië niet hoe ze het zonder levensmiddelenhulp uit het buitenland überhaupt nog moeten redden, aldus het VN-wereldvoedselprogramma (WFP). Bovendien zorgen de burgeroorlog tussen de verschillende clans evenals diverse radicaalislamitische groeperingen, die op de een of andere manier allemaal tegen elkaar vechten, voor enorme onveiligheid.https://ejbron.wordpress.com/2017/08/04/navo-bedankt-13-miljoen-libiers-afhankelijk-van-humanitaire-hulp/

Mike
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Honderden Amerikaanse tanks en houwitsers in Polen gearriveerd

Russische professor internationale veiligheidheid acht ‘beperkt militair conflict’ NAVO en Rusland steeds waarschijnlijkerhttp://xandernieuws.punt.nl/content/2017/09/Honderden-Amerikaanse-tanks-en-houwitsers-in-Polen-gearriveerd

Mike
 
R

Romagi

Guest
Via radio en TV weer niets over gehoord.
Ik dacht dat ze zich bezig zouden houden allemaal met Noord Korea.
Hoe denken politici en mensen met veel geld veilig te blijven als er een atoom-oorlog uitbreekt?
Wat heb je aan schuilkelders.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.355
Berichten
397.914
Leden
8.437
Nieuwste lid
Tini
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan