NAVO agressie

Let op - er zitten 'terreuraanslagen' in Turkije aan te komen, die als excuus worden gebruikt om Noord-Syrie binnen te vallen:Mike
 
voorspeld, de andere kant van de aggressors

http://worldunity.me/profeet-edgar-cayce-voorspelde-dat-poetin-de-wereld-zou-redden-van-wo3/
 
De Duitse politica Sahra Wagenknecht zegt waar het op staat: tijd om de NAVO te vervangen. Inclusief Nederlandse vertaling:

http://marketupdate.nl/nieuws/geopolitiek/sahra-wagenknecht-tijd-navo-vervangen/

Mark
 
Goed interview van Willem Middelkoop met Karel van Wolferen
Voor Mike: bij ong 45 min noemt hij de jonge dames die minister van defensie zijn in Europa een theekrans zonder kennis van historie en geopolitiek, meer kennis hebben de dames van carrière maken in de politiek.
 
Ja, een vrouw als Hennis bijv. op de post van defensieminister. Ik heb er hier als een iets over geschreven. Een echte carrierevrouw, levensgevaarlijk! En mannen worden in onze overgefeminiseerde maatschappij neergezet als oorlogszuchtig. Mannen dragen tenminste nog verantwoordelijkheid voor gewapende strijd, omdat ze er historisch al heel lang aan deelnemen. Vrouwen hebben vaak nog geen dag van hun leven gevochten, maar deze vrouw stuurt wel probleemloos honderden, zo niet duizenden mannen in een zinloze oorlog. Daarom moet Hitlery Clinton ook geen president worden!

Mike
 
Woordvoerder Russische Ministerie van Buitenlandse zaken:
There is nothing more terrifying than war!
My grandmother always told me...


 
Voormalig CIA directeur windt er geen doekjes om: de Russen en Iraniërs moeten vermoord worden in Syrië en de kantoren van Assad moeten gebombardeerd worden midden in de nacht. Maar wel in het geniep.

https://twitter.com/i/videos/tweet/763278763656372224

Wat is dat toch met Amerikanen en hun oorlogszuchtige gedrag?
Het kwijl loopt bijna uit z'n mond alstie die uitspraken doet!

Mark
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.459
Berichten
489.132
Leden
8.625
Nieuwste lid
Muriëlle
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan