Morgellons - de mogelijke link met de hechtingsvloeistof voor de witte vullingen

ruud

New member
Dit is voor mij een nachtmerrie-onderwerp.

Ik durf er bijna niet eens goed over te schrijven.

Het gaat over een ziekte die morgellons heet.

Mensen die deze ziekte hebben, ervaren pluisjes die uit wonden komen etc.

Ik las er pas van dichtbij over van iemand die hier sterk last van ondervond en die de link legt met een tandartsbezoek in 2007 wanneer het voor haar allemaal begon.

Misschien vinden jullie het de moeite waard om ervan te lezen?

Hier een site van de persoon die me er voor het eerst over vertelde en ik had al gehoord over dit onderwerp omdat veel artsen die ook in de ziekte van lyme gespecialiseerd zijn in de VS, ook morgellons behandelen.

Hier de link van de persoon die het probleem onder de aandacht brengt in NL:

http://foutetandarts.wordpress.com/2011/04/03/31/

Zij heeft haar verhaal ook gedaan op tros radar forum over dit onderwerp:

http://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.php?f=46&t=92876&sid=354719b8ee28252e9b2074a63ae72a9c

Kijk, ik heb mijn kwik gelijk weg laten halen uit mijn mond toen ik hoorde hoe schadelijk het was.

Maar wist ik veel wat ik ervoor terug kreeg?!

Het gaat vwb de mogelijke morgellonslink met de tandarts vooral over de hechtingsvloeistof voor de witte vullingen schijnbaar, een goedje dat binnen 4 minuten dwars door de tandartshandschoenen heenvreet en dat in het lichaam vormen aanneemt van synthetische pluisjes die dwars door het vlees heenboren.

Nee echt een leuk alternatief voor kwik!!!

 
Er is volgens mij iets meer aan de hand met die Morgellons. We leven in een rare tijd. Nog nooit hebben we zo'n grote virale en bacteriele belasting gehad. Er zijn varianten in omloop die we nooit eerder hebben gezien: HIV/AIDS, West-Nijlvirus, Marburgvirus, Ebolavirus, Lyme, Morgellons, SARS, Mexicaanse griep, steeds agressievere en langdurige verkoudheden, etc. Valt het je niet op dat veel hiervan uitsluitend of hoofdzakelijk in Afrika voorkomen? Een beetje racistische virussen toch, of niet? En dat terwijl je, als je het boek van Price kent, duidelijk kunt zien aan de gezichts- en lichaamsstructuur van veel mensen daar dat ze veel dichter bij de genetische blauwdruk staan dan wij en dus beter bestand zouden moeten zijn tegen dergelijke ziektes.

Er is iets meer aan de hand. Deze ziektekiemen worden BEWUST gekruist in militaire laboratoria en uitgezet onder niet-blanken, onder homo's en soms inderdaad zelfs onder blanke heterosexuelen. Over het algemeen zijn dergelijke ziektekiemen echter beduidend racistisch of homofobisch. Het gebruik van biowapens en zelfs rasspecifieke biowapens is niet nieuw. Morgellons is gewoon de zoveelste op rij. Nu we, door consumptie van zwaar bewerkt gemaksvoedsel, alsmaar meer ondervoed raken, wordt het makkelijker om ons met een of ander knutselvirus te belagen. Opnieuw een reden om goede verdediging van binnenuit te creeren door het eten van volledige en volwaardige voeding!

Het zou mij overigens niet verbazen als er inderdaad in de tandheelkundige sfeer ook de nodige schadelijke rommel bewust wordt ingezet. We worden immers van alle kanten belaagd. Ik blijf het echter zeggen, de beste bescherming komt van binnenuit. De natuurvolkeren van Price waren beschermd tegen elke vorm van ziekte zo lang ze maar goed doorvoed waren. Zodra ze de lege calorieen van het bewerkte blanke voedsel tot zich namen vielen ze ten prooi aan allerlei ziektes en kwalen. Ziekte is dan ook een vergiftigingscrisis veroorzaakt door een tekort aan essentiele voedingsstoffen. Hoe beter doorvoed je bent, hoe minder de ziektekiemen bij je te zoeken hebben. Bedenk ook dat wat men ook in elkaar knutselt, deze microben zijn ALTIJD anaeroob en zijn dus met H2O2 weg te krijgen!

Mike

 
Hoi Mike, ik ben het met je eens dat het van het allergrootste belang is om goed doorvoed te zijn.

Hoe je dat bereikt dat wil ik graag snappen.

En idd ziektekiemen zijn anaeroob en gedijen daarin goed.

Ziekte als vergiftigingscrisis ja, zo zie ik het nu ook.

Maar volgens mij zijn morgellons synthetisch nanomateriaal, al weet ik het niet zeker.

Ik hoop en denk dat als je goed doorvoed bent dat je er beter weg mee weet dan dat als je dat niet bent.

 
Mijn punt is dat het lichaam altijd streeft naar de volmaakte blauwdruk. Deze zit in het geheugen van onze cellen opgesloten, maar deze komt niet tot uitdrukking zolang we onszelf bombarderen met lichaamsvreemde stoffen. Dit zijn genetische stoorzenders die rommelen met ons DNA, dat niets anders is dan een zender/ontvanger die veel verder gaat dan voeding alleen, of materie in zijn algemeenheid. Hoe meer je je cellen voedt en daarmee dus je DNA hoe onaantastbaarder je wordt qua fysieke en geestelijke gezondheid en daarmee dus ook je bewustzijn. De zwakheid van de club die verantwoordelijk is voor al deze knutselkiemen, of ze nu via nanotechniek worden geintroduceerd of niet (er zijn inderdaad theorieen dat dergelijke nanodeeltjes via chemtrails in omloop worden gebracht), allemaal inspelen op voedingstekorten (met name gebrek aan zuurstof) en een laag bewustzijn. Verhoog dus je zuurstofinname en je bewustzijn door je te bevrijden van angst en onwetendheid en je bent letterlijk niet meer te raken!

Mike

 
Jeetje, om niet goed van te worden die tandartsen. Een paar jaar geleden al mijn amulgaam laten verwijderen, zijn de witte vullingen ook al niet goed..

Ik heb ook aleens gehoord dat er aluminium in die witte vullingen zit. Weet iemand of dit waar is?

Ik heb besloten om maar niet meer naar deze "experts" toe te gaan. Mocht ik ooit kiespijn krijgen dan ga ik wel naar die ozontandarts

Evan

 
Hmm,ja....de theorien mbt Lyme,lees ik ook genoeg over dat t 'een uit de hand gelopen biowapen' zou zijn.

 
ik heb 3 amalgaamvullingen en (nog) niet laten weghalen.

Ben vorig jaar naar 'holistische' tandarts geweest, maar volgens mij is ze niet holistisch genoeg.

Het is precies of ze enkel weet dat amalgaam slecht is dan aanneemt dat de witte vullingen onschadelijk zijn, maar daar heb ik dus ook niet zomaar vertrouwen in en ze raadt aan om weleda tandpasta te gebruiken ipv fluor tandpasta.

Ze heeft ook foto's getrokken, waar ik nadien spijt van had vanwege de stralingen en is blijkbaar niet op de hoogte van Weston A. Price want ze gelooft dat gaatjes worden gevormd door niet te flossen. :?

Op de foto's te zien, had ik een groot gat in een tand waar er amalgaamvulling inzit en dan een kleiner gaatje in een andere tand (weet niet meer of die ook amalgaam heeft). Een andere tand met amalgaam voelt niet erg vast aan.

Ik vertrouw het dus niet helemaal om mijn zilvervullingen eruit te doen halen bij iemand die er mijns inziens niet genoeg over weet. Ben nog steeds bezig het boek van Ramiel Nigel aan het lezen.

Ik vermoed dat die vullingen wel niet zo'n probleem vormen indien je immuunsysteem optimaal werkt, maar ja, ik heb ook al uitgeputte bijnieren, dus weet niet goed wat te doen. Die ene tand geeft wel problemen en daarrond is het tandvlees ook geinfecteerd geraakt. Nu lijkt het wat beter doordat ik paradontax tandpasta gebruik (met fluor jawel). Ik heb echt geen goede ervaring met natuurlijke tandpasta's en poedertjes zonder fluor in, raar genoeg.

 
een ander vraagje, zou het misschien een beter alternatief zijn (indien je niet te veel tanden hebt met amalgaamvullingen) om de volledige tand eruit te laten trekken ipv ze op te laten vullen met een onbetrouwbaar goedje?

Ik heb wel eens een video gezien van mensen die onwillekeurige tremors kregen nadat ze een tand hadden laten trekken. Ik geloof dat het enkel voorkomt of kan voorkomen als het een tand is op een bepaald (acupunctuur?)punt. Ook niet geheel zonder gevaar dus..

 
Ik heb laatst gewoon eens gegoogled op fluor giftig, dan gebruik je echt geen fluor meer in je tandpasta. overigens poets ik nu al bijna een jaar alleen nog maar met keltisch zeezout en H202 3 % .

Ik laat wel 1 voor 1 mijn amalgaan verwijderen, door mijn eigen tandarts, maar wel met gebruik van coverdam. En ik heb spirulina besteld om de gif te binden en af te voeren. En ik gebruik al H202, dus ook ontgiftend.

Voor mij is een bio tandarts geen optie, te ver weg, en ik kies ervoor het amalgaan te laten verwijderen, omdat ik denk dat dit meer kwaad doet dan de witte vulling. Dus kiezen uit 2 kwaden.

 
Quote:
ik kies ervoor het amalgaan te laten verwijderen, omdat ik denk dat dit meer kwaad doet dan de witte vulling.


Wat ik er tot nu toe van begrijp is vooral de hechtingsvloeistof bij het gebruik van de witte vulling kwalijk. Daar moet dus in je mond niet mee geknoeid worden.

 
@lekkerromig..alle tanden staan i.v.m. organen.

https://sites.google.com/site/informationpagessyntaxnba/het-gebit-en-de-individuele-tanden

En je hebt tegenwoordig ook paradontax ZONDER fluor...

Het valt mij op dat die iedere keer een andere kleur heeft..dan is ie zachtroze,

nu heb ik weer een tube met felroze...

Wat ook geweldig helpt voor tandvleesproblemen..3% waterstofperoxide in een injectienaald..dan de dunne naald tussen je tanden zo dicht mogelijk bij het tandvlees

en de waterstofperoxide spuiten..

Alle onbereikbare plaatsen bruisen dan mooi schoon.

Dia.

 
ha dat wist ik niet van die paradontax zonder fluor, waar haal je die?

Ik heb ook wel gelezen dat glycerine (die meestal in tandpasta zit, weet wel niet of het ook in paradontax zit) de remineralisatie van tanden voorkomt.

Bedankt voor de tip met waterstofperoxide en de link, en dan te bedenken dat mijn grootmoeder indertijd nog al haar tanden heeft laten trekken brrr.. waarschijnlijk omdat ze te veel kalk had (in bloed of speeksel) , maar dat zouden ze nu niet meer doen denk ik

 
Die Paradontax zonder fluor..is hier overal te koop..

Bij Etos, DA drogist, enz.

Het is de blauwe tube..

Dia.

 
Hoi allemaal.

Ik kreeg gisteren deze link binnen. (Ik ben de persoon waar liever gezond het over heeft)Op 25 januari is de studie van de CDC uitgekomen, men blijft ontkennen dat deze "aandoening" ( m.i. en ervaring een chemische vergiftiging )realiteit is. Ook in het AD stond te lezen dat Morgellons een fabeltje is. Geloof me, dat is het niet. Ik denk niet dat de tandheelkundige plastics de enige oorzaak zijn. Botcementen e.d. bevatten soortgelijke ingredienten. Bij onzorgvuldig gebruik zijn deze materialen schadelijk; mijn gevoel zegt me dat er heel wat "ongelukjes" hebben plaats gevonden.

Onlangs heeft men bekend gemaakt hoe schadelijk de permanente rimpelvullers zijn. Ook deze injectables bevatten soortgelijke ingredienten ( methyl acrylaten) Ik kan er niet over uit dat men ( RIVM bijvoorbeeld )de kop in het zand steekt voor tandheelkundige materialen, als je beseft hoeveel mensen/kinderen in aanraking komen met dergelijke materialen. Wie heeft er nu tegenwoordig geen witte vullingen of wortelkanaalbehandelingen, kronen, beugel e.d. gehad. Vraag je tandarts een cofferdam te gebruiken als hij/zij met dit soort materialen een behandeling bij je wilt/moet uitvoeren.

http://www.kpho.com/story/16666981/cdc

 
Ik las ergens dat NutraSilver goed werkt tegen morellons. Maar dan zou normale colloidiaal zilver ook moeten werken.

Verder zijn heel veel mensen ervan overtuigd dat het (ook) in de chemtrails zit en dat de Carnegie groep er verantwoordelijk voor zou zijn. Iedereen zou het hebben, maar dat het dan niet bij iederen actief is (nog).

Geen idee, maar ik denk dat de laatste morgellon kwestie nog niet is geweest.

 
Ook voor Morgellons schijnt al een patent te zijn.

Maar volgens onderstaande link heeft ¨onze¨ Willem Alexander er ook mee te maken.

http://nesaranews.blogspot.nl/2013/07/morgellons-us-patent-and-creators-names.html

 
Heerlijk verhaal weer.... Onlangs heb ik een witte vulling per ongeluk doorgeslikt, dus ik ben onverwacht vullingvrij (had er maar 1). Verzuim al heel lang om deze weer op te laten vullen, en nu weet ik zeker dat ik dat bij de bio-tandarts in Sneek ga laten doen. Helaas heeft mijn vriend wel een witte vulling die praktisch niet te verwijderen zal zijn...

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.459
Berichten
489.125
Leden
8.624
Nieuwste lid
BobEssex73
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan