• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

MMS (MALTESIAN MINERAL SOLUTION)

Ivermectine al 2x niet aangekomen. Nu MMS besteld bij Aquarius pro life. Alleen benieuwd naar de mengverhouding druppels en water om veilig in te nemen.
Misch mensen ervaring hiermee?
 

Bijlagen

  • Screenshot_20211027-190658_Firefox.jpg
    Screenshot_20211027-190658_Firefox.jpg
    720,5 KB · Weergaven: 4

Gerard1618242654

Well-known member
Ik gebruik CDS plus, ik heb begrepen dat dit beter is en stabieler.
ik doe een ontgiftingskuur, die per dag 1 ml per liter opbouwd.
tot 15 ml. en dat 5 dagen volhouden.
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Mijn ervaring met MMS beschreef ik als volgt op 1 mei 2009 in een email aan een andere gebruiker:

Tot aan 8 druppels leek ik probleemloos door die MMS-kuur te fietsen. Na de eerste keer 8 druppels mailde ik je nog geen probleem, ga door naar de 15, etc. De tweede keer die dag leverde echter heftige (groene) diarree op. Ok,. geen probleem, kan ik ook nog aan, dus de volgende dag opnieuw twee keer 8 druppels. Dat was gisteren. Na de eerste 8 druppels nog steeds geen problemen, maar na de tweede keer niet alleen heftige groene diarree, maar vooral ook zeer heftige buikkrampen daaraan voorafgaand. Ik kan het aantal keren dat ik naar de WC ben geweest (inclusief vannacht!) inmiddels niet meer tellen en het voelt nog steeds niet goed nu ik wakker ben. Sterker nog, het voelt alsof ik gezopen heb, echt een katergevoel.

Op al die forums zeggen ze dat 9 druppels het keerpunt zijn. Je gaat dan overgeven en wordt echt ziek. Ik ga dat niet eens proberen, want ik voel me nu al beroerd genoeg. Sterker nog, ik heb het even gehad met MMS en stop met de kuur. Ik weet zeker dat als ik die chloorlucht al ruik dat ik ga overgeven! Ik moet even helemaal niet denken aan MMS en vind het voorlopig mooi geweest. Ik heb ook een zapper en ga daar voorlopig mee door. Deze email is bedoeld als waarschuwing, want volgens mij is het verstandiger om het te blijven houden op 6, misschien 7 druppels. Met 8 druppels zit je echt op het randje en je moet je afvragen of je dan nog wel spreekt van ontgfiting of niet simpelweg vergiftiging. Bedenk wel dat je een chloorverbinding tot je neemt!

Mike
 

Gerard1618242654

Well-known member

Romagi

Well-known member
Volgens mij is DMSO hetzelfde.
Wel te koop in Duitsland.
DMSO-Haltbarkeit: So bewahrst du es richtig auf!
  • https://www.heilkraft-der-natur.com/dmso-anwendung-einnahme-dosierung
    DMSO kann in vielen klinischen Anwendungsgebieten helfen, es kann jedoch nicht patentiert und mit Gewinn vermarktet werden, dies könnte einer der Gründe sein, wieso es noch nicht ganz so bekannt ist, auch fehlen noch wissenschaftlich umfassende Studien zur Belegung der Wirksamkeit vieler Anwendungsgebiete.
    • Geschatte leestijd: 7 min.
 

Romagi

Well-known member
Ik gebruik het zelf.
1 theelepeltje in een beetje appelsap. niet lekker maar gaat wennen. Je kunt het zo lekker maken als je zelf wilt.
plus ,s-avonds 2x iverm.
Ik was gevallen, zou me niets verbazen dat ik de val goed doorstaan heb (83) door deze middelen.
 

Romagi

Well-known member
Oke, het is wel zo dat als ik de artikelen lees over het gebruik van DMSO dan staat er dat het in het lichaam verandert in MMS. (dit zeg ik even uit mijn hoofd) anders zou ik het ergens op moeten zoeken in een artikel.)
 

Romagi

Well-known member
DMSO dringt door in levend weefsel zonder schade te veroorzaken en transporteert actieve bestanddelen zoals het chloordioxide van de MMS naar de diepte. DMSO moet altijd als laatste worden toegevoegd wanneer deze oraal wordt ingenomen. Chlordioxid. Chloordioxide is de eigenlijke kiemkrachtdodende werkzame stof van MMS.
 

Gross

New member
bij de beschrijving op de site vind je de uitleg :
Activering en dosering:
Meng gelijke druppelnummers 1:1 van NaClO2 en HCl-Activator in een droog en schoon glas en wacht 45 seconden. Voeg dan ca. 150ml water toe, klaar!
Gebruik nooit één component alleen!
Dosering voor oppervlakte desinfectie: .....etc etc

 

Romagi

Well-known member
Ik heb het nog eens goed bestudeerd en vind die MMS zeer interessant.
Hier een stukje tekst:
quote:

5.6 MMS Tip Nr. 6 DMSO Litteken Oplossing​

terug
Inhoudsopgave
verder

(naar Dr. Hartmut Fischer www.pranatu.de)
Deze prachtige tip komt van DMSO specialist Dr. Hartmut Fischer persoonlijk. Zelfs jaren oude littekens van verwondingen en operaties kunnen bijna volledig verdwijnen. Op de een of andere manier lijkt DMSO tijdens celvernieuwing te werken aan het herstel van de oude celstructuur en -orde. DMSO kan ook DNA-schade, e.B stralingsschade herstellen en moet worden gebruikt als noodmiddel voor elke radiotherapie.
Meng de littekenoplossing:
Eerst wordt 35 gram magnesiumchloride opgelost in 1 liter water. Een spray of druppelflacon (zie bronnen hieronder) wordt dan voor de helft gevuld met DMSO en er worden 2 ampullen procaïne toegevoegd. Vul dit mengsel met het bovenstaande magnesiumwater tot de fles vol is. De DMSO mag niet in aanraking komen met kunststoffen! Voor de overdracht van vloeistoffen uit ampullen is het het beste om een spuit met een canule te gebruiken. Houd deze oplossing donker! Je hebt een glazen fles van 100ml nodig voor dit mengsel!
Toepassing van de littekenoplossing:
Maak met een goede tolerantie de littekens er één keer per dag mee nat (wattenstaafjes of vingers) en laat ze lang zitten voordat de kleding weer overkomt.
Pak gewoon het resterende magnesiumwater op of consumeer elke dag een shotglas dat volledig verdund is in een drankje. Het is een prachtige remedie voor vasculaire reiniging.
Overigens: Ieder mens heeft een litteken: op de navel. Vanuit mijn eigen ervaring kan ik alleen maar zeggen dat er ook zeer intensieve mentale en spirituele processen in gang gezet kunnen worden. Dus ga liggen, maak de navel leeg, druppel erin, sluit je ogen en geniet!
Unquote.

Ik gebruik DMSO zoals ik het gekocht heb terwijl hier weer een ander mengsel wordt genoemd.
Uiteraard heb ik littekens van binnen dus puur DMSO (een beetje) zal wel oke zijn. Daar twijfelde ik aan.
Nu moet ik nog weten of het samen kan met iverm. s,morgens het ene en s,avonds het andere.

Mjn dochter heeft zeer pijnlijke en langdurige frozen shoulder. zou dit misschien ook kunnen helpen. Maar zij is niet zoals ik. ze gelooft nog te veel in dokters.
 

Gerard1618242654

Well-known member

Forum statistieken

Onderwerpen
4.303
Berichten
353.810
Leden
8.287
Nieuwste lid
Frojank
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan