medinose tegen allergie

G

Guest

Guest
Hallo Allemaal,

mijn broer heeft al zijn hele leven last van allergieen.Hij voelt zich altijd moe,is vaak verward/vergeetachtig,wordt soms wakker met het gevoel te stikken doordat er slijm in zn keel zit.Nu heeft hij zijn redding gezocht in dit apparaatje;

http://www.drogisterij.net/Gezondhe...ana-medinose-anti-hooikoorts-apparaat/P/45030

hij is hem al bijna 2 weken aan het uitproberen,ook omdat hij via via hoorde dat het goed werkt bij hooikoorts(wat hij dus ook heeft)

ik heb hem al uit proberen te leggen dat dit naar mijn idee symptoombestrijding is en niet de oorzaak aanpakt.

İk heb hem uitgelegd oa veel meer vet te eten,rauwe melk te drinken(van gepasteuriseerde krijgt hij slijm)etc,en ik denk dat wellicht bijnierhormoon zal kunnen helpen.

Weet er iemand hoe zon apparaatje te werk gaat,dan kan ik dit hem vertellen.

Groeten Danielle

 
De simpelste verklaring is dat rood licht - net als infrarood, maar meer aan de oppervlakte - ontstekingremmend werkt. (Infrarood dringt door tot dieper liggende weefsels terwijl het rode licht alleen de slijmvliezen bereikt.)

En inderdaad, het is symptoombestrijding. Toch wel lekker denk ik..

Hilda

 
Ik heb zo'n ding gehad. Het heeft me vrijwel niets opgeleverd. Maar toen ik mijn voedingspatroon veranderde was ik binnen 10 weken (!) af van allergische klachten die me al bijna 40 jaar (!) parten hadden gespeeld. Hij kan ook zeer zeker baat hebben bij bijnierhormoon.

Mike

 
ok bedankt Mike,Lia en Hilda

hij denkt er makkelijk vanaf te komen door alleen dat apparaatje te gebruiken en niet zn hele ondervoedingsschema om te gooien haha

nu kan ik het hem echt duidelijk maken

vooral dat Mike zegt dat hij in 10 weken tijd van al zn allergieen af is gekomen zal hem overtuigen

groetjes Danielle

 
Ik zag dit apparaat vandaag ook staan ergens en ik dacht: zou het iets voor me zijn?

Het is korte golf infrarood licht wat eigenlijk het hele spectrum bestrijkt van het infrarode lichtdeel van de zon (het woord korte golf in dezen is verraderlijk: de lange golf is juist maar een onderdeel van het infrarood spectrum).

Misschien is een korte golf lamp in zijn geheel beter nog? (bij mij is de hooikoorts vooral sterk voelbaar in mijn ogen): http://www.bol.com/nl/p/philips-inf...3406/?Referrer=ADVNLGSA0020289000000010993406

Ik denk dat het misschien voor mij niet goed genoeg werkt omdat mijn neus meestal het probleem niet is: wel mijn ogen: maar daar is dat apparaat niet voor.

Infrarood licht zit ook in de zon: dat is voeding: ik zou het niet direct symptoombestrijding noemen.

Levertraan is ook geen symptoombestrijding en bovendien: als het symptoombestrijding is die vrij onschuldig is: dan teken ik ervoor al begrijp ik heus wel dat het echte probleem structureel aangepakt moet worden.

 
Ik heb een vraagje want ik ben heel allergisch voor alle dieren met haren en ik zou graag een kat willen zou ik dit dan gewoon kunnen gebruiken in huis zonder dat ik heel allergisch word want ik hou heel veel van dieren en zou graag een kat willen maar dat kan dus niet omdat ik heel allergisch ben dus kan ik dit ding dan gewoon dagelijks gebruiken?????? :cry:

 
hoi Anke, ik denk niet dat die medinose je echt goed gaat helpen tegen welke allergie dan ook, op zijn best is het symptoombestrijding en het houdt je aan de gang.

Ja je kunt die medinose dagelijks gebruiken, geen probleem hoor!

Niets mis met infrarood: er zijn mensen op de evenaar die zich er dagelijks goed aan kunnen laven (de mazzelaars!) in de zon.

Allergieen: beter is het om de candida je bloedvaten uit te bonjouren: dan heb je kans dat je voorgoed niet meer allergisch bent voor wat dan ook.

Je kunt ook overwegen om NAET-therapie te doen om jezelf te desensibiliseren tegen die dierenharen.

Iemand hier op het forum, te weten Indigo, heeft daar goede ervaringen mee.

 
Anke,

Ga eens lezen op mijn site, daar vind je informatie vanaf dit forum: http://www.voedingisgezondheid.nl/Juiste_voeding.html

en dit: http://www.voedingisgezondheid.nl/maag_sub_1_maagzuur.html

En lees dit eens:

https://www.fatsforum.nl/topic/allergie-waar-komt-dat-vandaan

Het is in ieder geval zinvol om je voedingspatroon aan te passen, hoe? dat vind je in de bovenste link over 'juiste voeding'.

En je maagzuur te versterken, lees je in de tweede link.

Want je allergie komt van binnenuit.

Mike, de moderator, heeft zichzelf 'genezen' van allergien door zijn voeding te veranderen: http://www.voedingisgezondheid.nl/Mike_Donkers_zijn_verhaal.html

Lia

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.459
Berichten
488.241
Leden
8.623
Nieuwste lid
Elaine-vdb
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan