Media embedding

Tuvr57530i1l50cfpc01vd1vcju3qmqn4.jpg
 
Gewoon https://postimages.org/ gebruiken, plaatje/foto uploaden en hotlink voor websites gebruiken. Soms zit daar nog een code met reclame achteraan, dan voor verzending het gedeelte daar achter deleten voordat je je post plaatst.

Mike
 
Ik had geprobeerd om meerdere URL`s in een post te plaatsen maar dat gaat nog niet .

jwbzzb5se4vcesti99ojbegevcn8s5ha.jpg
 
Veel bugs bestaan nog helaas. Als je toevallig de laatste bent onderaan een pagina geeft de software een lege pagina en moet je terug naar de voorlaatste om vervolgens onderaan je post terug te zien. Posts met meerdere links erin verdwijnen nog steeds aan de achterkant, wachtend op goedkeuring, en soms verdwijnen ze zelfs volledig. De subfora laten op de homepage nog steeds niet zien wie als laatste gepost heeft, pas als je naar de individuele topics gaat zie je dit. Wat wel is opgelost is dat voor mij als beheerder nu iedere post aangepast kan worden, ongeacht het aantal pagina's in verschillende topics.

Mike
 
Een tip voor het linken naar "links" op FaceB00k. Zag zojuist deze link:
https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2017/11/20/wat-doet-luchtverontreiniging-met-ons-lichaam-/?fbclid=IwAR2blcaZftUxL10EBRy6ePiOyckqkThoe5xuZZIaxAIBmDzbvILQo6wJHaw

Echter met het deel:
?fbclid=IwAR2blcaZftUxL10EBRy6ePiOyckqkThoe5xuZZIaxAIBmDzbvILQo6wJHaw heeft FB altijd een soort track&trace.
De echte link moet dan zijn:
https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2017/11/20/wat-doet-luchtverontreiniging-met-ons-lichaam-/

Als je Firefox gebruikt, heb je "Facebook container". Bij het openen van een dergelijke link is automatisch het track&track stukje verdwenen. Dus ik open de link en kopieer dan pas de link.

Geen idee hoe het met andere social platforms is. Doe er je voordeel mee door de track&trace weg te laten!
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.490
Berichten
512.318
Leden
8.642
Nieuwste lid
Davidbrownm05
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan