• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

LGBTQ+

Gerard

Member
Even een geintje, min-of-meer passend bij het onderwerp lbgtq met m/v erbij:
Ik zat jaren geleden een keer in de trein toen de conducteur langs kwam. Het was een man, maar ik sprak hem aan met "conductrice" waarop hij verbaasd vroeg waarom in conductrice tegen hem zei, dus antwoordde ik: Als we een conductrice met conducteur aan gaan spreken, dan moet het omgekeerde ook kunnen toch? Hij had daar geen antwoord op, maar knipte wel en hoekje uit mijn oor met zijn tangetje ;-)
 

Johnny

Well-known member
Josefien kon alvast enkele mannelijke klasgenoten overtuigen hun broek voor een dag te wisselen voor een rok. “Hiermee zeggen we dat mannen zich ook vrouwelijk mogen kleden en dat vrouwen zich comfortabel moeten kunnen voelen met een kort rokje aan.”

https://www.hln.be/gent/middelbare-school-in-mariakerke-roept-alle-meisjes-en-jongens-op-om-in-rok-naar-school-te-komen~a8d5a0da/
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
En wederom zien we dat VROUWEN achter dit absurde initiatief zitten. Wanneer staan de mannen op om dergelijke gestoorde wijven terecht te wijzen?

Mike
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Kindermishandeling:

T82dtndn60da0qp392ed7o5ok3ep89ola.jpg


Mike
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Goed zo! Deze mensen moeten tegen zichzelf beschermd worden. Dit zijn ONOMKEERBARE VERMINKINGEN VOOR HET LEVEN! Dit is niet zomaar een tattoeage in een dronken bui gedaan!

Mike

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.166
Berichten
314.471
Leden
7.580
Nieuwste lid
One Love
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan