Lente-aanbieding Vlees van de Woeste Grond!

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Tot eind april heeft Vlees van de Woeste Grond een speciale lente-aanbieding voor lezers en leden van dit forum:

Schenkel pakket van 5 kilo schenkels met been voor maar €39,95 (€7,99 per kilo)

YMmfOIM.jpg


De schenkels bestaan uit grasgevoerd vlees en been met merg van Schotse Hooglander-, Black Angus- en/of Limousinerunderen. Natuurlijk zijn ze heerlijk in de soep. Ze geven bouillon een krachtige smaak. Maar je kunt ze ook gebruiken voor smakelijke stoofschotels.

Stoofvlees pakket van 8 kilo stoofvlees (stooflappen en riblappen) van Schotse Hooglander-, Black Angus- en/of Limousinerunderen voor maar 99,95 (€12,49 per kilo) Dit pakket bestaat uit zowel stooflappen als riblappen.

bfmcwAo.jpg


Bij bestellingen boven €145 betaal je geen verzendkosten. Bestellen via deze link: http://webshop.vleesvandewoestegrond.nl/natuurvlees. De voorraad is beperkt, dus wees er snel bij!

Zelf heb ik al meerdere keren een natuurvleespakket besteld bij VvdWG en ik kan uit persoonlijke ervaring zeggen dat dit kwaliteitsvlees is met een ietwat zoetige smaak, die zowel qua smaak als malsheid bijna doet denken aan lamsvlees.

Dit is wat ze zelf schrijven over hun vlees:Onze runderen, schapen en varkens worden grazend groot in de natuur

De kuddes worden beheerd door onze natuurboer Richard en lopen in o.a. Het Nationaal natuurpark Drents Friese Wold (bij Appelscha). De dieren worden geboren als landschapsbeheerders.

Ze lopen hun hele leven 365 dagen vrij rond en genieten van deze grote bewegingsvrijheid. Het is dierenwelzijn ten top! Onze dieren bevallen op een natuurlijke wijze in het bos en het jonge vee blijft bij z’n moeder. Op deze manier bewegen onze kuddes mee op het ritme van de natuur. Door de aanwezigheid van grote en kleine grazers in de natuur ontstaat er een duurzame, gevarieerde en gezonde flora & fauna. Voor het beheren van de natuurgebieden maken we uitsluitend gebruik van oersterke rassen, zoals: Schotse Hooglander, Aberdeen Angus, Schoonebeker schaap en Tamworth varken. Deze oerrassen zijn geschikt om het hele jaar buiten te verblijven. Door niet te veel dieren op één plek te laten lopen, is de begrazingsdruk laag en is het niet nodig om bij te voeren.


Sinds februari lopen de roodharige Tamworth varkens op biologisch grasland in Noord Nederland. Dit is een nieuw, duurzaam project als alternatief voor landbouwmachines. Om een stuk land gebruiksklaar te maken, gebruiken boeren doorgaans landbouwmiddelen om alles te doden. Vervolgens ploegt de boer het om en rijden er zware machines over het land. Dat doet de grond geen goed. Een varken kan hetzelfde, maar dan beter en vooral duurzamer.

Kleine, betrouwbare en transparante keten

De herkomst en de verwerkingswijze is duurzaam, transparant en betrouwbaar. Dit doen we door te werken met een kleine en betrouwbare keten. Wij werken alleen samen met partners die dezelfde passie en ambachtelijke vaardigheden bezitten. Onze dieren worden na een gezond en natuurlijk leven door een gedreven en passievolle vee vervoerder naar een gecertificeerde slachterij gebracht. Daarna wordt het vlees in onze ambachtelijke slagerij verwerkt, direct verpakt en diep ingevroren.


Vlees met respect voor mens, dier en milieu

Het welzijn onze kuddes levert mals en gezond vlees met herkomstgarantie. Doordat ons vee in de natuur lopen zijn de dieren antibiotica vrij. Een dier dat heel zijn leven kan grazen in natuurgebieden, levert smaakvol vlees met hoge voedingswaarden. Het vlees is van topkwaliteit. Omdat een topproduct het beste verdiend, heeft onze Woeste slager/kok Léon speciaal voor de kant- en klaar producten kruidenmelanges ontwikkeld. Deze kruidenmixen bevat uitsluitend biologische kruiden en is vrij van suiker, e-nummer, nitrietzout, kleur- en smaakstoffen.

Nog een laatste argument: sinds kort slachten ze zelf, dus ze hebben de complete verwerkingsketen van dit vlees van begin tot eind zelf in de hand!

ZLijE9D.jpg


7VQJkEk.jpg


Mike
 
Hierbij breng ik bovenstaande aanbieding opnieuw onder de aandacht. Deze geldt nog tot 1 mei!

Mike
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.459
Berichten
488.836
Leden
8.624
Nieuwste lid
BobEssex73
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan