kimmaatman
New member
Hoi Allemaal,
Ik zag een video op internet, waar iemand een gerecht maakte met allemaal gezonde producten, kool, eieren,diverse soorten kaas, mayo,tomaten,cocosmelk,champignons, bacon en diverse kruiden.....en deed dit
in een plastic zak haalde de lucht er zoveel mogelijk uit, maakte een knoop en kookte dit overheerlijke
mengsel in een pan en kookt het voor ongeveer 12 minuten....het zag er heerlijk uit...
Maar nu....vervolgens werd de goede man finaal afgeserveerd,waar die de moed vandaan hield om in plastic te koken....
Aangezien ik nog nooit in plastic gekookt had, deed ik een google search.....
Sous Vide, HDPE, PDPE, BPA FLALAAT, EUROPESE NORMEN, EC 1935-2004,Weekmakers en ga zo maar door.
Daarom deze post, graag jullie mening wat jullie ervan denken of dat jullie het zelf ook doen,vlees bereiden met Sous Vide....moet schijnbaar heel erg lekker zijn.
En zoja welke zakken gebruiken jullie dan.
Groetjes Kim.
Ik zag een video op internet, waar iemand een gerecht maakte met allemaal gezonde producten, kool, eieren,diverse soorten kaas, mayo,tomaten,cocosmelk,champignons, bacon en diverse kruiden.....en deed dit
in een plastic zak haalde de lucht er zoveel mogelijk uit, maakte een knoop en kookte dit overheerlijke
mengsel in een pan en kookt het voor ongeveer 12 minuten....het zag er heerlijk uit...

Maar nu....vervolgens werd de goede man finaal afgeserveerd,waar die de moed vandaan hield om in plastic te koken....
Aangezien ik nog nooit in plastic gekookt had, deed ik een google search.....
Sous Vide, HDPE, PDPE, BPA FLALAAT, EUROPESE NORMEN, EC 1935-2004,Weekmakers en ga zo maar door.
Daarom deze post, graag jullie mening wat jullie ervan denken of dat jullie het zelf ook doen,vlees bereiden met Sous Vide....moet schijnbaar heel erg lekker zijn.
En zoja welke zakken gebruiken jullie dan.
Groetjes Kim.