Koffie

-B.arr

New member
Ik heb de zoekmachine geprobeerd maar er is zoveel geschreven.Door veel drukte was het even niet te doen volledig weston price te eten ik merk dat ik hier vaker tegenaan loop. En hierdoor is de maagpijn natuurlijk weer terug..

Ik drink nu weer koffie en eet chocola af en toe; ik wilde eigenlijk weten, maar had ook al 'n lijstje van iemand gehad met voedingsmiddelen die je beter kunt mijden: deze 2 voedingsmiddelen met name de koffie zijn eigenlijk een no-go als je maagpijn hebt en weston price wilt eten, toch?
 
ps ik wil graag weer klachtenvrij zijn.. ook het gekiemde roggebrood misschien wat minderen ....
 
Eigenlijk was dit natuurlijk een overbodige vraag want ik zag zojuist dat er op voedingisgezondheid.nl een stukje over geschreven is. Beter weglaten want het jaagt de bijnieren op en het blokkeert de opname van calcium, ijzer, vitamine B en D.

Iemand raadde mij nog aan om naar http://www.dejongebiotherapie.nl/ te gaan om te laten onderzoeken welke vitamines ik te kort kom i.p.v. in het wildeweg te slikken.

Echter ondersteunt deze arts weston price niet dus leek mij dat geen zin hebben
 
Echter ondersteunt deze arts weston price niet dus leek mij dat geen zin hebben


Mijns inziens is hier je gedachtengang te star en strikt. Ga eens op zoek naar een therapeut die jou wilt ondersteunen zonder een oordeel te hebben over Weston Price of welke voeding dan ook. Een therapeut kan immers open staan voor diverse soorten voeding. Op zoek gaan naar een therapeut die "WP proof" is, is uiteraard een mooi streven maar je beperkt daarmee gigantisch je mogelijkheden.

Je hebt toch (veel) eerder ook in het draadje van Marijn (Mtje) van BalansBalans vragen gesteld? Als ik het juist heb, heb je zelfs contact met haar gehad. Wellicht zou je nog eens met haar contact op kunnen nemen? Zij ondersteunt Weston Price en is gespecialiseerd in het vinden van tekorten.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.490
Berichten
511.944
Leden
8.642
Nieuwste lid
Davidbrownm05
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan