klysmasets, wie heeft ervaring met welke

Pascal Collard

New member
Weer helemaal into klysma's... :)

Enkele jaren geleden kocht ik bij ons in de apotheek deze:

http://www.klysma.info/tag/klysmaset/

Is zeer praktisch voor waterklysma's omdat je bij water al snel anderhalve liter toevoegt wat het debiet enorm opdrijft... Maar ik ondervind nogal wat problemen voor de koffie klysma's... Omdat ik er dan maar 200 ml indoe is de druk binnen het reservoir zeer gering en moet ik soms 5 minuten met dat reservoir schudden voordat er schot in de zaak komt.. en dan ineens loopt alles leeg...

Ik kwam deze tegen !!! die lijkt me ontzettend handig en ik vroeg me af of iemand van jullie die al geprobeerd heeft... gedaan met een zak ophangen en dat gedoe met luchtbellen in de leiding en te weinig debiet...

http://www.lekkerinmnvel.nl/Webwinkel-Product-10333582/Ballonklysma-200-ml-darmspoelingsset.html

verkrijgbaar in 200ml en 400ml...ideaal dus voor je koffieklysma's ! je kan rechstreeks inspuiten of er nog een darm met canule aanhangen.... En ook heel handig om de koffie erin te doen, gewoon drukken op die toeter en opzuigen die handel...

Zoals ik het geknoei ervaren heb met die kleine koffieklysma's (die ik nooit had met waterklysma's) zou dit wel een super oplossing kunnen zijn ! Lijkt van hetzelfde materiaal gemaakt als een waterkruik..

iemand al geprobeerd?

 
Hier heb ik dus ook een vraag over. Welke is handing om een klysma te doen en waar kan ik het aanschaffen? Ik heb het over een normale klysma na een leverreiniging.

 
www.klysma.info

Het is heel persoonlijk welke je handig vindt, ik heb een plastic kan met slangetje eraan, ik vind deze erg handig. Anderen hebben liever een soort zak/kruikje, ook om mee te kunnen nemen of op te hangen. De kan moet je op een plankje of in een nis kunnen zetten.

Vokgens staat er nog veel meer over klysma's in dit forum, kijk even bij de zoekfunctie.

 
Hier op deze site heb ik mijn klysmaset gekocht: http://www.enemasupply.com/enemabags.html

Ik heb de rubberen rode waar wel veel inkan - de 4 quart- (iemand had gezegd op een youtubefilmpje dat je er eentje moest nemen waar veel inkan, maar ik heb daar nu een beetje spijt van): maar voor een koffieklysma hoeft er niet veel in: 200 ml per beurt.

Wel is het een stevige met een rubberen slang (ook rood) ipv een plastic slang: ik had er al eentje met een plastic slang maar dat plastic ging kapot.

Ik vind handig aan de rubberen klysmazak dat ik die aan een deurklink kan hangen als ik op de grond ga liggen: precies de goede hoogte.

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.488
Berichten
511.572
Leden
8.642
Nieuwste lid
Davidbrownm05
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan