• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Klimaatverandering vs mini ijstijd

Gerard

Member
Wat een normaal mens verwacht van de overheid is goed bestuur. Zo staat het ook in de grondwet omschreven en dat leek lage tijd redelijk goed te gaan. In hoeverre in die periode achter de schermen allerlei andere belangen een rol speelden was toen niet bekend, maar echt helemaal prima zal het nooit geweest zijn, macht corrumpeert nu eenmaal, dat laat de geschiedenis overtuigend zien.
Culturen komen op en verdwijnen, ook dat is niets nieuws. Tekenen des tijds vertellen ons genoeg, de hypocrisie, de graaierij, de inperking van een soort van vrijheid die we hadden, de roof van ons pensioen en spaargeld (dat heet energietransitie), leugens en volkomen domheid waar Kamerleden en ministers mee wegkomen, verdeeldheid zaaien met massa-immigratie, wilt u nog meer bewijzen?
Voordat Nederland helemaal naar de knoppen geholpen wordt, moeten we een halt toeroepen aan de dwaasheid. Allerlei websites zoals deze laten zien dat er heel veel mensen zijn die het anders willen en dat zijn vaak goed geïnformeerde en voldoende intelligente mensen. Hiermee kunnen we een verandering in gang zetten, maar dan moeten we wel concreet iets gaan doen, alleen maar meer van hetzelfde lezen en schrijven op internet gaat geen verandering brengen.
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Wrong Again: 50 Years of Failed Eco-pocalyptic Predictionshttps://cei.org/blog/wrong-again-50-years-failed-eco-pocalyptic-predictions

Mike
 

jon

New member
Helemaal mee eens Gerard , verdiep je eens in het matriarchaat.


http://www.rivendellvillage.org/Matriarchaat.htm?fbclid=IwAR0LB2eNEjkiw4hycu4L1Il9-rFF5YrTe6Dh4K_eCIUAvsH3kD3RrYEic2A
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
jon, ga je nu verkondigen dat je een voorstander bent van wat er in die tekst wordt gebrabbeld?

Mike
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
https://www.wanttoknow.nl/wetenschap/klimaat/10-al-gores-klimaatpraatjes-na-13-jaar-ontmaskerd/

Mike
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.146
Berichten
310.796
Leden
7.556
Nieuwste lid
SONJA BUURMAN
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan