G
Guest
Guest
Heb deze week 1 kilo kippenpoten gehaald uit de diepvries hier bij de Vietnamese Toko. Weet niet of het biologisch was, kwam uit polen stond erop.
Maar heb er dus bouillon van gemaakt, en het is nu gewoon een grote pan met geelachtige gelatine pudding geworden, ik laat het nu drie dagen in de koelkast, daarna maak ik er blokjes van en doe ze in de diepvries.
Ik moet zeggen dat het lekker smaakt, en met dit warme weer vandaag pak ik steeds lepels van dat gelatine pudding en niet zoveel last van de warmte.
Zijn er meer mensen met ervaring van kippenpoten bouillon?
Ik kook ze eerst 5 minuten voor, daarna snij of knip ik overal de nagels en een beetje bot af, het vel hoefde er niet af want dat was al voorgedaan, daarna kook ik het weer op in nieuw koud opgezet water 4 a 12 uur lang waar het water soms borrelt, dus net tegen de kook aan.
Die kippenpoten bouillon geeft overal smaak aan merk ik wel, in de rauwe melk, of in andere soepen etc., etc.........
Maar heb er dus bouillon van gemaakt, en het is nu gewoon een grote pan met geelachtige gelatine pudding geworden, ik laat het nu drie dagen in de koelkast, daarna maak ik er blokjes van en doe ze in de diepvries.
Ik moet zeggen dat het lekker smaakt, en met dit warme weer vandaag pak ik steeds lepels van dat gelatine pudding en niet zoveel last van de warmte.
Zijn er meer mensen met ervaring van kippenpoten bouillon?
Ik kook ze eerst 5 minuten voor, daarna snij of knip ik overal de nagels en een beetje bot af, het vel hoefde er niet af want dat was al voorgedaan, daarna kook ik het weer op in nieuw koud opgezet water 4 a 12 uur lang waar het water soms borrelt, dus net tegen de kook aan.
Die kippenpoten bouillon geeft overal smaak aan merk ik wel, in de rauwe melk, of in andere soepen etc., etc.........