• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Kijk uit voor ecofascisme!

Jon 1

Well-known member
Na de Onyx centrale is nu de Amer aan de beurt :-(

ZE GREET BLECK-OUT is coming closer

:unsure:gaan ze nu ook ,net als bij de boeren, energiecentrales ontreinigen ?
 

Sailor

Well-known member
:unsure:gaan ze nu ook ,net als bij de boeren, energiecentrales ontreinigen ?
Yep daarna de auto's scooters brommers huizen, en zelfs dan slapen de schaapjes door moet prikken voor de gezondheid van anderen en zonder energie voor het klimaat
 

Zathras

Well-known member
:unsure:gaan ze nu ook ,net als bij de boeren, energiecentrales ontreinigen ?
Plus veel voor het woord ontreinigen :)


Kolen centrales gaan ze pakken op de vergunningen. En dat komt dan bio massa voor terug, behalve als ze die biomassa in de Amer willen duwen, dan is het opeens slecht. Net als bio massa thuis, ook van de satan
 

FoolProof

Well-known member
Als het echt koud gaat worden deze winter verwacht ik dat de gasprijs flink zal stijgen. Onder andere daarom ben ik overgestapt naar propaan, nu nog wel duurder, maar wel een voorraad van ruim 2.000 liter, goed voor minstens een jaar, mooi voor bug-in scenario, propaan is (vooralsnog) CO2 neutraal, dus geen eco taks en onafhankelijk van de nutsbedrijven die zomaar de kraan dicht kunnen draaien.
 

Medusa

Well-known member
1640878607855.png

Dit is een auto begraafplaats in de buurt van Parijs, Frankrijk met honderden elektrisch aangedreven auto's. Let op: dit zijn alleen auto's die worden gebruikt door de stad Parijs en geen persoonlijke voertuigen. Deze hebben allemaal hetzelfde probleem, .... de batterij-opslagcellen zijn op en moeten worden vervangen. Waarom vervang je ze niet gewoon, vraag je? Wel twee redenen. Ten eerste kosten de batterij-opslagcellen bijna het dubbele van wat het voertuig nieuw kostte, en ten tweede kunnen de batterijen daar niet worden gestort of weggegooid. Dus deze groene sprookjesachtige elektrische auto's staan allemaal op braakliggende terreinen terwijl hun batterijen gifstoffen in de grond afvoeren.
Denk je nog steeds dat we groen moeten gaan ???

De smart city-zwendel gaat door.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.322
Berichten
364.398
Leden
8.328
Nieuwste lid
Opa
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan