Kanker genezen met kruiden...

Mr. Nice Guy

New member
Beste mensen,

mijn moeder is 2 jaar geleden geopereerd aan een goedaardige hersentumor, ondanks alles hebben ze tijdens de operatie toch een oogzenuw aangetast waardoor ze nu troebel ziet met de ene oog. De tumor is voor 90% weggenomen en de rest wat er nog is, was te riskant om weg te nemen aangezien het leunt op een slagader blijkbaar :|

Dit even terzijde, in Turkije is er blijkbaar een alternatieve geneesheer die zich vooral bezighoudt met planten en kruiden en die blijkbaar reeds heeeeel veel mensen heeft genezen die leden aan kanker. Zo heeft hij blijkbaar iemand volledig genezen die huidkanker had over heel zijn gezicht. Er zijn heel veel mensen die met lof spreken over hem. Toch, ik blijf het een raar verhaal/persoon vinden want dat wat hij voorschrijft (capsules) wilt hij niet zeggen wat er exact in zit. Als je er om vraagt zegt hij dat het beroepsgeheim is! Maar mijn moeder wou het toch proberen want 1) ze geloof er in en 2) het is niet schadelijk voor je gezondheid zegt die alternatieve geneesheer, dus ze heeft zo iets van "baat het niet dan schaad het niet".

Ze heeft het 6-tal maanden gebruikt maar naar het einde toe kreeg ze vreselijk veel maagpijn en werd ze misselijk van die capsules. Ze is er dan enkele maanden mee gestopt. Onlangs was ze opnieuw op vakantie in Turkije en heeft nogmaals een afspraak gemaakt met die persoon om opnieuw te beginnen met zo'n kuur.

Ik vind het niet erg waar m'n moeder mee bezig is en ik steun haar hierbij maar vind het wel vreselijk dat we niet weten wat ze exact slikt! Vinden jullie dat ook niet?

Ik heb er eens aan gedacht of men dit niet kunnen traceren wat er allemaal in zo'n capsule zit? Of laten testen in een laboratorium, maar dan heb ik totaal geen idee wat dit zal kosten, peperduur zeker?

Ben benieuwd naar jullie meningen over heel dit verhaal, alvast bedankt.
 
hoi Mr. Nice Guy, het is denk ik zeker belangrijk dat je weet wat je slikt als je iets slikt.
Het is belangrijk dat wij mensen het heft in eigen handen nemen, zeker ook als het om onze persoonlijke gezondheid gaat.
Ook is het belangrijk dat mensen de "ziekte" kanker leren plaatsen.
Lichamelijk gezien is kanker het eindstadium van een vergiftigingscrisis (systeem van reckeweg).
Er zit een lichamelijke component aan, maar zeker ook een geestelijke.
Er is een dokter geweest die zich specialiseerde in de psychische kant van kanker.
Hij bracht de ziekte kanker terug tot een paar biologische psychologische conflicten die eraan ten grondslag liggen.
Dat is dr. Ryke Geerd Hamer geweest.
Hij kon aan een hersenscan zien welk biologisch conflict mensen met kanker hebben.
Dat is de zogeheten Hamerse haard.
Kanker is volgens hem een programma dat een lichaam afdraait na een shock die onverwacht komt en die mensen niet goed kunnen verwerken.
Als zij zich bewust zijn van het conflict, dan kan de kanker weggaan.
Kanker is een overlevingsmechanisme van een lichaam.
Tumoren verwijderen of anderszins kapot maken haalt de kanker niet weg.
Terug naar de lichamelijke component: kruiden kunnen zeker ondersteuning bieden.
Denk aan mariadistelzaad (ter ondersteuning van de lever: het belangrijkste ontgiftigingsorgaan in het lichaam), Artemisia annua: zomeralsem, cannabis (wietolie met voldoende cbd). Ook zink, selenium, vitamine c, magnesium bijv. uit de zechsalzee, gerstegras (poedervorm) en natriumbicarbonaat kunnen van groot belang zijn.
 
hoi mr. Nice Guy, wat dr. Hamer zegt over hersentumoren vind ik ook wel interessant!

Vanaf dat moment wist ik dat er geen hersentumoren bestonden, maardat deze fenomenen allemaal in samenhang met de genezingsfase vaneen biologisch conflictgebeuren moesten staan. (p. 43/44 van https://nl.scribd.com/doc/124759064/37/Hersentumor)vanaf de conflictoplossing worden de reparatieprocessen in dehersenen in gang gezet. De HH wordt dan onder oedeemvorminggerepareerd en in het betroffen relaisgebied wordt gliacel (bindweefsel vanhet zenuwstelsel) afgezet.In deze fase resulteert een tijdelijke hersenzwelling die ook problemenkan veroorzaken. Als het conflict bijvoorbeeld lang heeft geduurd of als hethersenoedeem aan een ongunstige plaats is gelegen en de HH intra- enperifocaal oedeem heeft. Bijzonder uitgebreid is het oedeem aan hetorgaan en aan de daarmee correleerde HH in de hersenen steeds bij eengelijktijdig nier-verzamelbuis-waterretentieconflict, wat we dan het"syndroom "noemen. In de hersenen: zogenaamde hersentumoren (ziepagina 107). Het is daarmee een "ruimtevragend proces" geworden en hetverschaft zich ruimte door te proberen zijn omgeving opzij te drukken enhet omliggende hersenweefsel te comprimeren. p. 45 https://nl.scribd.com/doc/124759064/37/Hersentumor

Hersentumoren bestaan echter per definitie niet, want hersencellenkunnen zich na de geboorte helemaal niet meer delen. Ook niet ondervoorwaarden die tot nu als hersentumor foutief werden geduid, duseenvoudig onder geen enkele omstandigheid. p. 45 https://nl.scribd.com/doc/124759064/37/Hersentumor

Er zijn ookgeen "hersentumoren" meer, alleen nog Hamerse Haarden in schietschijf-configuratie of met hersen-oedeem of een ophoping van gliacel bind-weefsel, na een opgelost conflict, of met sterke oedeem bij "syndroom". p. 89 https://nl.scribd.com/doc/124759064/37/Hersentumor 
Volgens de inzichten van dr. Hamer zit je moeder al in de genezingsfase van een biologisch conflict. Wat dat conflict in haar geval ook was, volgens mij is ze er al uit als ik het goed begrijp.
Het kan geen kwaad om haar lichaam ondertussen te ondersteunen desalniettemin!
Stel dat dit klopt mr. nice guy, dan zie je maar hoe belangrijk het is dat jij/je moeder weet wat er gaande is met haar.
 
Je hebt kans dat hij het doet icm magie (sihr noemen ze dat), zou er dan niet aan beginnen.

Kijk eens naar abrikozenpitten, deze persoon verkoopt het en krijgt veel terugkoppeling, ook van genezingen: c (punt) kuiper99 (at) chello (punt) nl
 
Je hebt kans dat hij het doet icm magie (sihr noemen ze dat), zou er dan niet aan beginnen.

Nou moet je ophouden, Alan, met je religieuze waanideeen! Kruidengeneeskunst = zwarte magie? En reguliere westerse geneeskunde, gebaseerd op vaccins, abortus en chemo, niet?! Mensen met kanker doodmartelen, pasgeboren leven opzadelen met lichaamsvreemde stoffen rechtstreeks in het bloed en ongeboren leven doodknijpen en wegschrapen in de baarmoeder, dat noem ik nog eens zwarte magie! Het is ook bewijs dat de duivel helemaal niet geneest, hij kan dingen alleen maar slechter maken, niet beter.

Ik heb het emailadres in je post aangepast, anders krijgt die persoon mogelijk veel spam. Is het om privacyredenen voor hem/haar wel OK om open en bloot hier met emailadres vermeld te worden?

Mike
 
Volgens mij wordt dit forum toch niet geïndexeerd door Google (toch?) , anders had ik het niet geplaatst, dit is z'n forum ceesvisje.forum2go.nl

Ik heb ook ervaring met zo'n medicijnman, ik kreeg iets gewikkeld in zwarte tape om altijd bij me te dragen, toen ik het open had gemaakt, zat er papier in met Arabische teksten, daar legde ik de link met deze kruiden meneer. Dit zijn niet mijn ideeën, ze geloven er zelf in, in s-a wordt je ervoor onthoofd.
 
Dit zijn niet mijn ideeën, ze geloven er zelf in, in s-a wordt je ervoor onthoofd.

En dat is jouw criterium? Onthoofding is een satanisch ritueel, uitgevoerd door crypto'moslims', dezelfde lui die zich voordoen als 'joden' en nu al ruim 60 jaar Palestina militair bezetten. Heel Jemen platbombarderen geruigt ook niet van de naastenliefde die in de Koran worden gepredikt!

Mike
 
Ik haak aan met kruiden.
Gisteren (maandag) op ARD-visite.
Tegen pijnen in gewrichten: nootmuskaat, koriander en komijn. Van ieder slechts een mespuntje gebruiken, bv in de yoghurt.
 
Of hij doet wel gewoon goede kruidengeneeskunde, ik weet het niet, maar zwarte magie bestaat wel voor moslims, en genezen daarmee ook. Het schoot me enkel te binnen, je kan het vragen aan die dokter en het zelf onderzoeken, laat je door mij niks wijsmaken.
 
Heb je de naam van de geneesheer?

Misschien zit er iets in waarover gebeden is, had dat ook gekregen van die Afrikaanse geneesheer, welke ook heel veel mensen heeft geholpen. Hij kwam aanzetten met een dvd over de djinn en dat ik daar last van had.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.468
Berichten
497.889
Leden
8.630
Nieuwste lid
Rene Collaer
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan