Kanker, einde stadium tips

simone

New member
Hallo,

Een vriendin van ons heeft al eerder kanker gehad maar heeft er voor gekozen om geen chemo te doen. Dus alleen een operatie gehad.

Zij is de 70 gepasseerd. Ze staat ook open voor suggesties.

Zij en haar man eten al geen nachtschades meer, minder koolhydraten en meer verzadigde vetten en een gedeelte biologisch.

Nu hoorde ik dat ze niet alles hebben kunnen verwijderen en dat ze nu nog maar mischien een paar weken of een paar maanden te leven heeft.

Ik al verteld dat ze koolhydraat arm moet eten maar niet te snel afbouwen en dan naar ongeveer 150 gram kwalitatieve koolhydraten op een dag moet.

Verder veel goede onbewerkte verzadigde vetten . Het liefst dierlijk.

Orgaanvlees, eieren etc.

Ik ga haar het ebook koolhyraatvrij koken sturen en verder adviseren zo veel mogelijk zuurstof in haar lijf te pompen en zuur fruit te eten en vruchtensappen en ander zoet spul te mijden.

Hebben jullie nog tips.

Alles is welkom.

Heel erg bedankt.

Er zijn de laatste weken zo veel mensen om me heen aan kanker gestorven of zitten nog steeds te vechten voor hun leven.

Hoop zo dat ik een steentje kan bijdragen. Het is zo'n lief mens.

 
Hallo, mijn vader heeft ook kanker en ik heb hem kurkuma met gemalen zwarte peper en olijfolie voorgesteld. Er zijn ook capsules van.

http://wapensindestrijdtegenkanker.blogspot.nl/2010/08/curcuma-longa-een-super-supplement.html

 
Satfat,

Dank je wel man.

Trouwens wat heb jij een vette username in de ware zin des woords.

Henk,

Jij ook bedankt en iedereen die nog post thanks voor de moeite.

 
Dag Satfat,

In het geval het borstkanker moest zijn biedt jodium een structurele oplossing !

 
Hier stukje over graviola, belangrijkste is dat de verhoudingen in de tabletten anders is dan de inheemse bevolking de vrucht nuttigt

en tevens niet tegelijk innemen met Q 10

http://ndri.com/article/graviola_its_effectiveness_and_precautions-416.html

 
Kurkuma wordt slecht opgenomen door het lichaam dus vandaar de combi met zwarte peper en tesamen in olie

 
Haydarpasa, welke E book bedoel je in je post, heb je er een link van. Kan ik ook eens variatie gaan aanbrengen in mijn maaltijden :)

 
Hier lees ik een heel ander bericht over graviola.

https://sites.google.com/site/dehoaxwijzer/hoaxes/hoaxgraviolazuurzakbestrijdtkanker10000xeffectieverdanchemotherapie

 
Moondust, er zijn ook nog geen gerichte onderzoeken. Zie de link

http://ndri.com/article/graviola_its_effectiveness_and_precautions-416.html

Wel met dieren en gekeken naar plaatselijke bevolking. Laatste gedeelte van de tekst staat de conclusie

 
Ik vindt 150 gram koolhydraten heel erg veel, daarmee ga je niet in ketose komen wat nodig is om kanker cellen uit te hongeren. En klein probleem krijgen met je schildklier krijgen is veel minder erg dan dood gaan. Ik zou op maximaal 75 gram koolhydraten gaan zitten (misschien wel 50). En ik zou ook drastisch aan de H202 gaan, kleine ongemakken daarvan zijn ook veel minder erg dan dood gaan. Dus ik zou behoorlijk wat ongemakken er voor over hebben.

En verder zijn er hier al heel veel topics over.

 
Moondust,

Die 'hoaxwijzer' is zelf 1 grote hoax! Heb je de lijst van 'te vermijden websites' gezien?

https://sites.google.com/site/dehoaxwijzer/te-vermijden-websites

Graviola (zuurzak) is BEWEZEN effectief tegen kanker! Alleen natuurlijk niet volgens de bronnen die de 'hoaxwijzer' aanhaalt. Don't believe the hype!

Mike

 
Idd ketogeen, zo snel mogelijk naar 0 kh per dag. Flinke dosis vitamine D (zomaar 200.000 IU in één keer, dan meten, zo snel mogelijk naar 170 mmol/liter) als vitamine D nog niet genomen wordt en hoog gedoseerd jodium (lugol's 50-100 mg!!) al kan dat wel redelijke detox klachten geven.

Voor wat mij betreft geen fruit, hooguit koolhydraten uit groente. Dat houdt in dat ze zo snel mogelijk naar een ketogeen dieet zou moeten en daar zijn wel wat truuks voor. Oa. reservatrol, L-carnitine, vitamine B complex en magnesium helpen. Ik hoop dat haar bijnieren en schildklier goed werken anders kon strict ketogeen wel erg moeilijk worden. Mocht dat niet lukken dan is zoveel mogelijk beweging ook goed om de glucosespiegel omlaag te krijgen.

Vitamine D werkt vrij goed ook in de behandeling van bestaande tumors. Een ketogeen dieet laat een aantal typen tumoren als sneeuw voor de zon verdwijnen (in eindstadium). Van jodium is het bekend dat het heel selectief menselijke borstkankercellen om zeep helpt en ook longkanker bij muizen.

 
@Haydarpasa,

Er zijn al heel wat goede tips gegeven waar ik niet zo snel iets aan kan toevoegen. Dus bij deze wil ik jou en je vriendin heel veel sterkte wensen!

 
wat het ketogeen dieet aangaat lees dit.....http://forum.dutchbodybuilding.com/f53/ketogeen-dieet-217517/

zo nu sluit ik alles af en ga naar het Nivonhuis....Groet Kim.

 
Rauwe melk, Mike heeft eens gehoord van iemand die zichzelf genezen heeft van kanker door een periode alleen op rauwe melk te leven.

En ozontherapie, H2O2 en vitamine C.

Lia

 
Heeft eens gehoord van... bij tips om kanker te genezen zou ik niet uitgaan van 'heeft eens gehoord van'. Er is echter in elk geval 1 stof voorbij gekomen die wel wetenschappelijk onderbouwd een positief effect heeft tegen kanker.

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.459
Berichten
489.123
Leden
8.624
Nieuwste lid
BobEssex73
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan