Kan je mineralen inderdaad kapot koken?

Sleegemi

New member
M'n vriendin haalde vandaag Keltisch zeezout bij de biowinkel en kreeg de tip om ons eten voortaan niet meer te koken met Keltisch Zeezout. Dit omdat je anders alle mineralen kapot zou koken. Dit verbaast mij nogal, wie kan mij helpen of dit een realistisch advies is?

Alvast hartelijk dank,

Sleegemi
 
Het is realistische flauwe kul. Mineralen zijn niet kapot te koken, daar zijn het mineralen voor.
 
Dank je Tanja, Gerard, heel helder antwoord. 'k vond het al ernstig twijfelachtig, maar 'k heb nu eenmaal ook de wijsheid niet in pacht.

En Tanja, Dank je voor de link: een heldere uitleg en 'k vind het een site met buitengewoon boeiende artikelen.

 
Wel eens een steen zien smelten in de zon? Mineralen zijn niets anders dan afgebroken gesteente door bacterien.

Mike
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.500
Berichten
519.528
Leden
8.647
Nieuwste lid
Syllie
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan