Judy Wood Where did the towers go? [Audiovideo]

De bewijsvoering van Judy Wood voor het gebruik van een nieuwe, gemilitariseerde variant van anti-zwaartekrachttechnologie die potentieel ook gebruikt kan worden voor vrije energie is sterk, ik heb haar boek gelezen. Nu lijkt er ook een technologie te zijn die een compleet vliegtuig met passagiers simpelweg kan doen verdwijnen:

http://www.naturalnews.com/044244_Malaysia_Airlines_Flight_370_vanished.html

Quote:
The frightening part about all this is not that we will find the debris of Flight 370; but rather that we won't. If we never find the debris, it means some entirely new, mysterious and powerful force is at work on our planet which can pluck airplanes out of the sky without leaving behind even a shred of evidence.

If there does exist a weapon with such capabilities, whoever control it already has the ability to dominate all of Earth's nations with a fearsome military weapon of unimaginable power. That thought is a lot more scary than the idea of an aircraft suffering a fatal mechanical failure.


Mike

 
Misschien is het "teleported" naar een andere "timeline"?

 
In 1983 was er ook al een vliegtuig dat op mysterieuze wijze verdween, Flight 007:

http://www.prisonplanet.com/missing-malaysia-flight-similar-to-lost-mcdonald-flight.html

Judy Wood toont wetenschappelijk aan dat er op 9/11 onconventionele technologie is gebruikt, waarbij moleculaire disintegratie plaatsvindt. De vliegtuigen met passagiers (Flight 175, Flight 11 en Flight 77) zouden weleens op basis van dezelfde technologie letterlijk kunnen zijn opgelost.

Als dit ongeloofwaardig klinkt, komt dit alleen maar omdat bestaande denkpatronen een dergelijke verklaring afwijzen. Bedenk dat onze voorouders die indrukwekkende stenen structuren ook mogelijk hebben gemaakt op basis van moleculaire manipulatie. Dit zou wel eens het oudste truukje uit het boekje kunnen zijn!

Mike

 
http://www.demorgen.be/dm/nl/990/Bu...Boeing-777-met-complottheorieen-omgeven.dhtml

Een quote van Mike Adams in de krant! Wel een subtiel verkeerde vertaling natuurlijk :-/ Een mens vraagt zich af waarom ze hem niet quoten als het om Ipad-straling, radioactieve straling of voeding en geneesmiddelen gaat!

Ik had zelf nog nooit gehoord van die vlucht 007, ik las gisteren dit http://en.wikipedia.org/wiki/Korean_Air_Lines_Flight_007 ik ben nog altijd diep geschokt, ik was toen 3 en ik heb dit nooit meegekregen.

Ik heb die Judy Wood presentatie gezien en ik geloof zeker dat er wetenschappelijk bewijs voor is dat zoiets gebruikt is op die torens. Maar of dat iets te maken heeft met de verdwijning van het vliegtuig? En die telefoons die nog steeds rinkelen...

 
Een opmerkelijk bericht:

http://beforeitsnews.com/events/2014/03/electronic-weaponry-hiding-malaysia-plane-24-suspects-on-board-2432744.html

 
Een doorbraak in de zoektocht naar Flight 370?

http://edition.cnn.com/2014/03/12/world/asia/malaysia-airlines-plane/index.html

Mike

 
Het meest plausibele scenario is dat de bemanning en passagiers vrijwel meteen bewusteloos zijn geraakt bij een technisch mankement waarbij ook de radarfunctie uitvalt.

De bemanning reageert nog wel met een draai en stuurt aan op een noodlanding op het dichtstbijzijnde Kota Bharu. Maar men is niet meer in staat een mayday af te geven. Het vliegt in een rechte lijn over het noorden van Maleisië, en crasht met bewusteloze bemanning en passagiers uiteindelijk in de Indische oceaan, en dus niet bij Vietnam.

Een bewusteloze bemanning en een spookvlucht, net als de Helios in 2005 in Griekenland.

 
Klinkt een stuk logischer dan de verklaring dat dat vliegtuig ergens staat te wachten om voor een ander doel gebruikt te worden of dat het is opgegaan in het niks. Ik kijk wel eens naar aircrash investigation en het zijn volgens dat programma vaak hele simpele dingen die fout gaan met gigantische gevolgen. http://edition.cnn.com/2014/03/13/world/aviation-mysteries/index.html?hpt=hp_c3 er zijn nog wel gevallen geweest waarbij het lang duurde voordat ze iets vonden nadat een vliegtuig verdween. Ik denk ook dat die maleisiers er zo´n potje van maken, misschien was het vliegtuig al lang gevonden moesten ze vanaf het begin eerlijk zijn geweest. Ze zeggen ook dat een technisch defect onwaarschijnlijk is omdat het vliegtuig twee weken geleden nog werd nagekeken, maar kun je dat wel geloven, en hoe goed is zo´n controle?

Het is in elk geval verschrikkelijk, maak het maar mee!

 
Dit verklaart nog steeds niet waarom het vliegtuig van de radar is verdwenen en het verklaart ook niet waarom de Black Box geen signalen uitzendt.

Mike

 
Een electrische storing zou er voor kunnen zorgen dat een vliegtuig van de radar gaat, en van die air france die is neergestort kon men zelfs met een onderzeeer de black box niet vinden. Als dat meer als 3000 meter onder water ligt wordt het moeilijk. Het is allemaal niet erg logisch maar of het ook onmogelijk is?

 
Wat is dat toch met het getal 7 ?

Flight 007

Flight 175

Flight 77

Flight 370

Boeing 777

Het vliegtuig verdween ook nog eens op 7 maart...

En als je de cijfers van 2014 bij elkaar optelt, kom je ook op 7 uit!

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.477
Berichten
504.332
Leden
8.636
Nieuwste lid
Jerosteo
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan