Jerry Brunetti

Webmaster

New member
Je kunt geen Weston Price-forum hebben en dan geen topic wijden aan Jerry Brunetti. Jerry werd gediagnostiseerd met lymfklierkanker en weigerde deel te nemen aan het reguliere medische circus en wist zichzelf te helen op basis van een zorgvuldig samengesteld protocol. Lees zijn verhaal hier:

http://www.acresusa.com/toolbox/reprints/interview-brunetti_may02.pdf

Interessant voor Lievergezond is dat Brunetti een Lyme-infectie had!

Zeer interessant is deze lezing van Brunetti in Australie:

http://www.nuganics.com.au/2007/07/06/jerry-brunetti-food-as-medicine/

De video hapert als je hem meteen start, dus je kunt hem beter starten en dan even wat anders gaan doen, totdat de video in zijn geheel is geladen, en dan pas de video bekijken.

Mike

 
hoi Mike, ja goed dat je deze persoon nog eens onder de aandacht brengt.

Een naaste van mij runde ook jarenlang een boerenbedrijf, kreeg de ziekte van lyme en precies op de plek van waar de teek en de rode vlek had gezeten, kreeg hij later een lymfoom, wat bij nader inzien non hodgkin zou zijn.

Die link tussen lyme en non hodgkin komt ook voor in de wetenschappelijke literatuur, evenals de link met het herpesvirus waarnaar Jerry Brunetti ook verwijst bij hemzelf.

Overigens is ook bekend dat roundup, een bestrijdingsmiddel van Mount Satan (Monsanto), een link heeft met non hodgkin en laat die naaste van mij daar nou juist veel mee hebben gewerkt in zijn boerenbedrijf.

Het is onwaarschijnlijk dat Jerry Brunetti veel gewerkt zal hebben met Roundup, omdat hij een ecologisch bedrijf heeft.

Die naaste van mij heeft de gangbare route vol (ongezond) vertrouwen in de reguliere ziekenzorg gevolgd en die ligt nu onder de zoden.

Vreselijk dit.

De weg die Jerry Brunetti heeft afgelegd is immens, maar zeker de moeite waard.

Wat heeft hij veel kennis van zaken!

 
Dit is een overzichtspagina van de lezing van hoe kanker te tackelen van Jerry Brunetti waar Mike naar verwijst:

[URL]http://1phil4everyill.wordpress.com/2009/02/01/jerry-brunetti-food-as-medicine-resources/[/URL]

Hier nog een overzichtspagina van zijn lezing, die waar Mike hierboven naar verwijst met een puntsgewijze samenvatting van wat hij allemaal vertelt [URL]http://1phil4everyill.wordpress.com/2009/01/21/jerry-brunetti-food-as-medicine-12-210/[/URL] :

Quote:
Why we are losing the ‘war’ on Cancer

Metastasis kills 90% of the cancer patients; 50% die of cachexia (wasting disease).

The virtue of the immune system in combating disease, including cancer.

Chemotherapy agents MOP and CHOP are derivatives of WWI mustard gas.

Angiogenesis and why cutting out the primary tumor is bad.

Obesity, diabetes and the sugar consumption explosion.

The greatest of health threats called Iatrogenic disease – illness caused by modern medicine.

The superficiality of regular medicine with regards to the US cancer patient.

Negative synergy of cocktails of different toxins.

Why Prunes and Eggs are healthy foods.

Selenium the antidote to mercury.

The benefits of resveratrol.

The benefits of Blueberries, Strawberries, Raspberries, Cranberries, Apples, Elderberries, Black Cherries, Lycopene, Pumpkins.

How foods barely contain minerals in the US.

Vegetables of the cross/cruciferous vegetables – “nr 1 vegetables in protecting against cancer”.

Why antacids are not the answer to your stomach troubles.


Hier nog een lijst met aanwijzingen: [URL]http://www.scribd.com/doc/7570822/Jerry-Brunetti-List[/URL]

 
Bij da artikel staat bij foods to avoid op nr 8 frozen foods are dead..?

 
hoi Danielle, ja het staat er echt! (ik weet zo ook niet wat erover te zeggen verder).

Hier nog een belangrijke passage uit het betoog van Jerry Brunetti: naar mijn idee gaat het vooral over bovenstaande zin: "Angiogenesis and why cutting out the primary tumor is bad:
Quote:
Well, angiogenesis is basically the process where cells produce various kinds of biochemical substances to stimulate the growth of blood vessels. Cancer cells grow and became larger and bulkier when they can encourage a nutrition delivery system based on the synthesis of blood vessels. Folkman found out that the primary tumour produces not only angiogenic compounds to attract blood vessels to itself but it also produces anti-angiogenic compounds that suppress the production of blood vessels to its competitor tumours that have metastasised all over the body. In many instances, when you remove the primary tumour, the associated removal of the anti-angiogenic compounds holding down the competitors allows the semi-dormant little tumours that have metastasised around the body to suddenly take off.


Hier over het gebruik of misbruik van morfine bij kanker:
Quote:
[...] refrain from using morphine until you no longer have a choice. Morphine is a very profound immune suppressant. It also tricks the body into believing that there are adequate amounts of endorphins saturating the opiate receptor sites on the cells.


Quote:
There are effective pain killers that are not opiates, like tramadiol, which does a pretty good job. There is some evidence to suggest that this chemical has the opposite effect. It can actually enhance the natural killer cell function.http://www.nutri-tech.com.au/blog/2011/05/jerry-brunetti-interview-part-1-2/

 
Interessant verhaal.

Je ziet hier wel weer geïllustreerd dat goede voeding essentieel is, maar dat je in het geval van een ernstige kwaal het niet redt met alleen goede voeding, maar dat zeker ook supplementen en medicijnen (LDN) nodig zijn.

 
Veel info over non hodgkinlymfoom en natuurlijke opties om het tij te keren: http://www.greenmedinfo.com/disease/lymphoma-non-hodgkin-0

o.a.:

-uvb-licht en/of vitamine D;

-curcuma;

-resveratrol;

-vitamine A/EPA;

-cannabinoiden;

-maretak;

-glutenintolerantie (speelt ook een rol bij deze vorm van kanker kennelijk);

-vitamine c;

-lysine, proline en groene thee extract;

-allicine/knoflook;

-andrographis;

-duivelsklauw;

-EGCG (Epigallocatechin gallate);

-gammalinoleenzuur;

-honikiol;

-hop;

-sint janskruid;

-quercitine;

-tripterygium wilfordii.Dingen als glyfosaat (roundup) en frisdrank worden genoemd als non hodgkin lymfoom-bevorderaars in de wetenschappelijke literatuur (zie greenmedinfolink).Ook vitamine K is belangrijk inzake Non Hodgkinlymfoom:

http://www.sciencedaily.com/releases/2010/04/100419151117.htm

Vitamin K May Protect Against Developing Non-Hodgkin's Lymphoma, Say Mayo Clinic Researchers

En het gewone elvenbankje is een potente antidote "tegen" (lymfeklier-)kanker: http://www.greenmedinfo.com/search/gmi/corolius versicolor

 
Sinds 1970 is "the war on cancer" verklaard door Eisenhower, maar het massale onderzoeksgeld voor kanker is al die tijd verkeerd ingezet.

Jerry Brunetti zegt ook dat het onderzoeksgeld voor kanker al die jaren maar voor 5% is gestopt in metastasevorming (uitzaaiingen).

En dat terwijl geschat wordt dat 90% van de kankersterfte te wijten is aan de onbegrepen metastasenziekte.

(Hieronder een link over een onderzoeker, Jonathan Sleeman, die dat ook zegt in the European Journal of Cancer)

Het artikel heet: Stopping cancer in its tracks: metastasis as a therapeutic target

http://www.eurekalert.org/pub_releases/2010-06/eeco-o5o060110.php

Volgens Jerry Brunetti is het belangrijk (zie hierboven zijn exacte woorden in het engels hierover) niet de primaire tumor weg te halen, omdat die de metastasevorming onderdrukt: de primaire tumor krijgt voorrang qua voedingsstoffen -voor de kankercellen.

 
Ja klopt en ze praat ook niet zo gecoordineerd en vrij vlak. Ze heeft stiekem alternatieve therapie gedaan, want ze wilde kennelijk ook nog conventionele therapie. Haar oncoloog zei dat hij haar niet meer zou helpen als ze alternatieve therapie zou gaan doen. Ze is de enige die conventionele therapie overleefde van 5 mensen met dezelfde soort kanker.

Ze nam ook veel baden met waterstofperoxide. Dat hoor je ook niet zo vaak kankerpatienten zeggen.

Ze krijgen kennelijk chelatietherapie met waterstofperoxide infusen? &list=UUinB30pgwXj-YhHWzJAdzag&index=1

Ja kennelijk: http://www.chelationcare.com/Introduction_Clip/Introduction.htm

De betrokken arts, dr. Josephs, cheleert met waterstofperoxide-infusen.

Ik wist niet dat dat ook kon.

Ik kende alleen de ozon-infusen.

 
Hier een artikel dat ik al vaker tegenkwam.

Het gaat over de recente ontdekking door kankeronderzoekers van een eiwit dat mensen aanmaken als ze met chemo worden behandeld dat maakt dat de kanker doorgroeit en metastasen maakt.

Dit sluit aan bij wat Jerry Brunetti eerder zei over metastasevorming (uitzaaiingen) en bevestigt het.
Quote:
Een team onderzoekers van Washington state hadden recent een geweldig "Oops!" moment toen ze per ongeluk de dodelijke waarheid over chemotherapie ontdekten terwijl ze onderzochten waarom prostaat kankercellen zo moeilijk te behandelen waren met de conventionele behandelmethoden. Ze kwamen tot de schokkende ontdekking dat chemotherapie helemaal geen kanker geneest, maar eerder de groei en verspreiding van de kankercellen in de hand werkt. Ze ontdekten dat de kankercellen veel moeilijker te doden waren wanneer ze al eens behandeld waren met chemotherapie!

Dit kun je de "smoking gun" noemen die, eens en voor altijd, bewijst dat de conventionele kankerindustrie een complete oplichting is. Niet alleen is chemotherapie, de standaard behandeling bij kanker op dit moment, een complete flop als we de statistieken bekijken, maar het is zelfs schadelijk voor patienten met kanker. Dit schokkende onderzoek, gepubliceerd in het blad Nature Medicine, is uiteraard genegeerd door de gevestigde wetenschappelijke orde. De publicatie onthulde in detail hoe door chemotherapie bij gezonde cellen een eiwit werd aangemaakt dat de kankercellen voedde en hen in de mogelijkheid stelde te woekeren en te overleven.

Volgens de studie stimuleert chemotherapie gezonde cellen tot het loslaten van WNT16B, een eiwit dat kankercellen helpt overleven en groeien. Verder beschadigt chemotherapie zo goed als zeker ook het DNA van gezonde cellen, een beschadiging op de lange termijn die doorwerkt lang nadat de chemotherapie is gestopt. Deze combinatie van vernietiging van gezonde cellen en promoting van kankercellen maakt chemotherapie eerder een kankerverwekkend protocol dan een behandeling tegen kanker! Dit feit zou onder de aandacht van iedereen die de diagnose kanker krijgt moeten worden gebracht.

http://www.warriorsforhealth.com/kanker-alternatief.html

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.488
Berichten
511.572
Leden
8.642
Nieuwste lid
Davidbrownm05
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan