Italie

Dat waren Duitse soldaten, is nog redelijk vergeleken met de veewagens naar de kampen dagen opgesloten als haringen in een ton.
Deze ritten met Duitse soldaten waren een paar uur tot een dag met stops.
Ik hield het maar mild 😔
 

Twintig leraren hebben op de eerste schooldag ontslag genomen. Vijftig anderen kwamen niet opdagen voor de dienst. Op sommige scholen zouden leerkrachten het gebouw niet hebben mogen betreden omdat zij zich niet konden identificeren volgens de 3G-regels.​

 
Italiaanse vrachtwagen chauffeurs zijn van plan om op 27 september het hele land plat te leggen gedurende een hele week! Ze doen dit om te protesteren tegen de krankzinnige vaccinatiemandaten die de Italianen worden opgedrongen. Italië is van plan om als eerste Europese land een COVID-19 vaccin verplicht te stellen voor alle werknemers in het land vanaf 15 oktober! Alle werknemers!Italiaanse vrachtwagen chauffeurs zijn van plan om op 27 september het hele land plat te leggen gedurende een hele week! Ze doen dit om te protesteren tegen de krankzinnige vaccinatiemandaten die de Italianen worden opgedrongen. Italië is van plan om als eerste Europese land een COVID-19 vaccin verplicht te stellen voor alle werknemers in het land vanaf 15 oktober! Alle werknemers!
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.463
Berichten
493.670
Leden
8.626
Nieuwste lid
RobertApank
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan