• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Italie

K

Kattekop

Guest
Dat waren Duitse soldaten, is nog redelijk vergeleken met de veewagens naar de kampen dagen opgesloten als haringen in een ton.
Deze ritten met Duitse soldaten waren een paar uur tot een dag met stops.
Ik hield het maar mild 😔
 

Medusa

Well-known member

Twintig leraren hebben op de eerste schooldag ontslag genomen. Vijftig anderen kwamen niet opdagen voor de dienst. Op sommige scholen zouden leerkrachten het gebouw niet hebben mogen betreden omdat zij zich niet konden identificeren volgens de 3G-regels.​

 

Medusa

Well-known member
Italiaanse vrachtwagen chauffeurs zijn van plan om op 27 september het hele land plat te leggen gedurende een hele week! Ze doen dit om te protesteren tegen de krankzinnige vaccinatiemandaten die de Italianen worden opgedrongen. Italië is van plan om als eerste Europese land een COVID-19 vaccin verplicht te stellen voor alle werknemers in het land vanaf 15 oktober! Alle werknemers!Italiaanse vrachtwagen chauffeurs zijn van plan om op 27 september het hele land plat te leggen gedurende een hele week! Ze doen dit om te protesteren tegen de krankzinnige vaccinatiemandaten die de Italianen worden opgedrongen. Italië is van plan om als eerste Europese land een COVID-19 vaccin verplicht te stellen voor alle werknemers in het land vanaf 15 oktober! Alle werknemers!
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.364
Berichten
403.488
Leden
8.469
Nieuwste lid
Judita
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan