Igg lambdawaarden

cb

New member
Hallo, heb een vraagje. In bloed is een monoklonale igg lambdawaarde vastgesteld van 4,2 gram. Weet iemand wat dit inhoud of kan zijn. Dank je
 
Ik denk dat je dat beter kunt vragen aan degene die dit onderzoek heeft aangevraagd.
Wat is er met je aan de hand dat er zo’n onderzoek werd gedaan?
 
Dank je voor je reactie. Er zijn bloedonderzoeken gedaan na klachten van spier en gewrichtspijnen en geen enkele specialist weet waardoor dit komt. Heb al meerdere operaties gehad aan rug schouder en ellebogen gehad maar de pijn blijft en neemt zelfs toe. Bij laatste bloedonderzoek hebben ze dit gevonden. Nu is er verder onderzoek gedaan in bloed naar welke eiwitten er teveel in het bloed zitten. Maar daar heb ik nog geen uitslag van. En dokter is nog twee weken in vakantie. Daarmee mijn vraag hier. Als ik op internet zie naar de waarden die ik heb kom ik altijd terecht bij multipel myeloom. En maak me nu wel ongerust.
 
Zo een onderzoek word niet zomaar gedaan en ook niet als een opzichzelfstaand onderzoek. Is er nog meer getest? En is dit 1 van de eerste onderzoeken?

Wat zijn je klachten? Dit soort onderzoek is bij mijn eigen moeder gedaan namelijk, o.a lange tijd geleden.
 
Dit onderzoek werd gedaan naar aanleiding van aanhoudende spier en gewrichtspijnen. Reeds zovele specialisten gedaan en zoveel jaren verder en nergens wordt de oorzaak gevonden. Dit onderzoek werd gedaan door een reumatoloog waar ik laatst ben bijgeweest. Heb reeds meerdere operaties gehad aan rug schouder en ellebogen. Ook last van alle andere gewrichten. Pijn neemt alleen maar toe.
 
Klachten zijn aanhoudende spier en gewrichtspijnen. Neemt alleen maar toe. Reeds verschillende operaties gehad aan rug schouder ellebogen. Pijn gaat niet weg. Laatste dokter heeft bloedafname gedaan en dit waren de resultaten.
 
Dit onderzoek werd gedaan na aanhoudende klachten van spier en gewrichtspijnen. Heb al allerlei onderzoeken laten doen. MRI. Ct scan. Botscan. Röntgen. Enzo. Nergens vinden ze iets. Heb al meerdere operaties gehad aan rug schouder en ellebogen. Nu werd er onderzoek gedaan baar reumatische ontstekingen.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.493
Berichten
512.979
Leden
8.642
Nieuwste lid
Davidbrownm05
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan