Iemand ervaring met afbouwen van risperdal 1 mg

jrn

New member
Graag had ik een afbouwschema gekregen hoe je risperdal 1 mg afbouwt, over welke periode loopt dit

Reeds bedankt

 
Het probleem is dat veel artsen wel weten hoe ze je onder die rotzooi stoppen, maar niet hoe je het echt goed afbouwt en detoxt.

Er zijn in de VS wel artsen die er in gespecialiseerd zijn, maar die zitten weer niet in het reguliere circuit.

Deze persoon heeft misschien tips: www.haesbrouck.be

 
jrn,

ik heb wel eens voor iemand hier in mijn omgeving gezocht voor afbouwen van exefor, heel heftig middel, Risperdal ken ik ook.

Er zijn genoeg forums/blogs die schrijven over afbouwen. Je moet het heel langzaam doen en dan bedoel ik echt langzaam, anders zijn de bijwerkingen van het minderen bijna niet te doen en haak je voortijdig af. Bij Exefor weet ik dat er gebruikers zijn die de capsule openbreken en de korreltjes op een papiertje doen in een streepje zodat je met een mesje er een deel van af kan schuiven. Er zijn er ook die de korrels tellen! Een halfjaar om af te bouwen is niet gek.

Op het forum hier heb ik ook weleens gelezen bij afbouwen van zware medicatie zoals anti depressieva dat het enorm hielp om veel vetten toe te voegen aan je dieet en dan minder of minimaal effect/bijwerking ervoer.

 
Ondersteuners: het wapf-dieet (voorgestaan door dit forum) tegen de evt. verhoogde diabetesaanleg door de risperdal http://www.naturalnews.com/034975_Risperdal_diabetes_lawsuit.html en optimale lymfedetox met de minitrampoline met een rustgevend effect op je zenuwgestel: deze persoon vertelt in het volgende youtubefilmpje: bij 5 min over haar adhd en dat van haar kinderen en trampolinespringen houdt hen gefocused zegt ze. &list=PL7D385675CD1F2CBA

 
Zou de persoon achter jrn dan een ingehuurde forumtrol zijn geweest?

Of gewoon een naieveling die niet veel ophad met zichzelf voorstellen?

Gezien de manier van plompverloren een vraag stellen zonder verder iets persoonlijks te vertellen zou je toch zeggen dat de kans daar is dat het hier gaat om een forumtrol https://www.fatsforum.nl/topic/de-trol

 
Ik vermoed een trol. En dankzij mijn gezonde WAPF-voeding heb ik de hersencapaciteit om deze trucs te doorzien!

Mike

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.490
Berichten
511.943
Leden
8.642
Nieuwste lid
Davidbrownm05
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan