• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Huidproblemen

Webmaster

New member
Tijdens mijn vertaling van het boek Superfoods van David Wolfe stuitte ik op de volgende info die ik jullie niet wil onthouden:

Quote:
Wilde blauwgroene algen zijn rijk aan GLA, een essentieel omega-6 vetzuur dat vaak een verstoorde vetstofwisseling kan helpen helen (een onderliggende oorzaak van veel huidproblemen).

Het hoge chlorofylgehalte van de algen helpt gifstoffen die huiduitslag veroorzaken uit het bloed te zuiveren.

De vitaliteit van de huid is vaak gerelateerd aan de staat van de longen, nieren of lever. Als bijvoorbeeld je nieren verstopt zijn, zal je huid er waarschijnlijk levensloos uitzien, of nog erger.

Voor mij als voedingsdeskundige is een slechte huid een ‘rode vlag’ om de staat van de nieren, longen of lever te controleren. Wanneer deze organen overbelast zijn, kunnen gifstoffen via de huid worden uitgescheiden.

De moleculaire eigenschappen van wilde blauwgroene algen kunnen de lever en nieren herstellen, omdat deze de gifstoffen verwijderen.


Mike

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.191
Berichten
322.061
Leden
7.675
Nieuwste lid
Eilko
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan