Ik vond net in de reacties op een blog van Juglen Zwaan een reactie van iemand over het endorfine systeem en wat exorfines kunnen uitrichten. Ik vond het nog niet op dit forum.
Dit is haar reactie (wat ingekort) met links naar onderzoeken en informatie:
Stop met alle tarwe en tarwe producten, melk en melkproducten van koeien, Soja en producten waarin soja verwerkt is en laat spinazie weg van je bord en smoothie’s.
Tarwe en tarwe producten
Gluten veroorzaken uiteindelijk diabetes I en leaky gut.
Melk en melkproducten
Béta-caseïnen belasten/blokkeren het endorfine systeem met uiteindelijk een KOR-Down waardoor er ontzettend veel vage klachten en chronische ziekten ontstaan.
Soja en soja producten
soymorphin belast/blokeert het endorfine systeem waardoor uiteindelijk ziekten de kans krijgen
Spinazie
rubiscolin blokkeert ook het endorfine systeem met ziekten tot gevolg.
We hebben maar 1 enzym dat exorfinen (exorfinen zijn: gluten, béta-caseïnen, soymorphin en rubiscolin) af kan breken en dat is het DPP-IV enzym.
Bij een normale consumptie van exorfinen, zoals het voedingscentrum promoot, heeft niemand voldoende DPP-IV enzym om alles af te breken.
Gevolg is dat deze exorfinen in de bloedbaan komen en door de hersen barrière dringen waar ze voor enorme schade zorgen.
Wat zijn exorfinen?
Opiaatachtige stoffen waarvan een aantal een hogere opiaat werking hebben dan morfine.
Deze informatie komt uit de epigenetica, de enige wetenschap die uitgaat van de mens en hoe het lichaam omgaat met alles war van buiten af het lichaam binnen komt.
Meer info:
http://exendo.be/wp-content/uploads/2013/07/Endorfine-Deel-1.pdf
http://exendo.be/wp-content/uploads/2013/07/Endorfine-deel-2.pdf
http://exendo.be/wp-content/uploads/2013/08/Endorfine-Deel-3.pdf
http://exendo.be/wp-content/uploads/2014/02/De-nutritionele-oorzaken-van-burn-out-en-bijnieruitputting.pdf
http://exendo.be/wp-content/uploads/2014/06/Depressie-en-het-endorfinesysteem.pdf
http://exendo.be/exorfinen-en-hun-bijwerkingen/
Hele berg info, ben het nog aan het lezen.
Mark
Dit is haar reactie (wat ingekort) met links naar onderzoeken en informatie:
Stop met alle tarwe en tarwe producten, melk en melkproducten van koeien, Soja en producten waarin soja verwerkt is en laat spinazie weg van je bord en smoothie’s.
Tarwe en tarwe producten
Gluten veroorzaken uiteindelijk diabetes I en leaky gut.
Melk en melkproducten
Béta-caseïnen belasten/blokkeren het endorfine systeem met uiteindelijk een KOR-Down waardoor er ontzettend veel vage klachten en chronische ziekten ontstaan.
Soja en soja producten
soymorphin belast/blokeert het endorfine systeem waardoor uiteindelijk ziekten de kans krijgen
Spinazie
rubiscolin blokkeert ook het endorfine systeem met ziekten tot gevolg.
We hebben maar 1 enzym dat exorfinen (exorfinen zijn: gluten, béta-caseïnen, soymorphin en rubiscolin) af kan breken en dat is het DPP-IV enzym.
Bij een normale consumptie van exorfinen, zoals het voedingscentrum promoot, heeft niemand voldoende DPP-IV enzym om alles af te breken.
Gevolg is dat deze exorfinen in de bloedbaan komen en door de hersen barrière dringen waar ze voor enorme schade zorgen.
Wat zijn exorfinen?
Opiaatachtige stoffen waarvan een aantal een hogere opiaat werking hebben dan morfine.
Deze informatie komt uit de epigenetica, de enige wetenschap die uitgaat van de mens en hoe het lichaam omgaat met alles war van buiten af het lichaam binnen komt.
Meer info:
http://exendo.be/wp-content/uploads/2013/07/Endorfine-Deel-1.pdf
http://exendo.be/wp-content/uploads/2013/07/Endorfine-deel-2.pdf
http://exendo.be/wp-content/uploads/2013/08/Endorfine-Deel-3.pdf
http://exendo.be/wp-content/uploads/2014/02/De-nutritionele-oorzaken-van-burn-out-en-bijnieruitputting.pdf
http://exendo.be/wp-content/uploads/2014/06/Depressie-en-het-endorfinesysteem.pdf
http://exendo.be/exorfinen-en-hun-bijwerkingen/
Hele berg info, ben het nog aan het lezen.
Mark