G
Guest
Guest
vanmiddag naar een biologische melkhouderij geweest en paar liter rauwe melk gekocht.
Even een slokje geproeft het smaakt heel romig. Nu ook wagt yoghurt ervan maken.
Als ik melk tot 40 graden verhit en dan maar eetlepels bioyoghurt ervan bij doe na verhitting dan krijg ik toch yoghurt ervan?
iki begreep pan langzaam laten afkoelen en dan morgen in de koelkast zetten.
Boer had ook bio graskaas , en rauwemelkboter, en zelfs biokalfsleverworst.
De koeien krijgen bij hem ook keltisch zeezout.
Even een slokje geproeft het smaakt heel romig. Nu ook wagt yoghurt ervan maken.
Als ik melk tot 40 graden verhit en dan maar eetlepels bioyoghurt ervan bij doe na verhitting dan krijg ik toch yoghurt ervan?
iki begreep pan langzaam laten afkoelen en dan morgen in de koelkast zetten.
Boer had ook bio graskaas , en rauwemelkboter, en zelfs biokalfsleverworst.
De koeien krijgen bij hem ook keltisch zeezout.