Hamburger zonder koe?

Je link gaat naar de uitzending van 22 mei, maar geen Mark Post, verkeerde datum?

P&W is heel geraffineerd , ellendig hoe je daar gemanipuleerd wordt. Het treurige is dat die mensen die daar zitten ook echt geloven wat ze zeggen.

Wat ik merk is dat veel mensen hun meningen uit P&W halen; en dan met het idee dat ze dan echt een serieuze mening hebben waar over is 'nagedacht' enzo. Maar dat is dus helemaal niet waar, het wordt voor je opgezet, en alles draait steeds maar in een rondje.

Je kunt beter naar B&B (Bold&Beautiful) kijken denk ik.

 
Potverdikkie, ik moest snel weg net dus ik heb de uitzending nog niet kunnen zien.

Ik kon ook niet vinden waar die Mark Post precies in het programma werd geintroduceerd.

Volgens mij klopt de aankondiging niet.

Vanaf nu houden we Mark Post wel goed in de gaten met zijn kunstmatige fysiologie http://www.fys.unimaas.nl/post.html . Hij kan best in The bold & the Beautiful denk ik Thijs:) Misschien zat die daar wel in?

Quote:
Mark Post is hoogleraar vasculaire fysiologie en hij werkt aan de ontwikkeling van kunstmatig vlees.

staat hier: http://www.publiekeomroep.nl/ maar bij doorklikken gaat de link weer naar woensdag P&W 22 mei 2013 waar Mark Post dus volgens jou niet inzat.

http://www.retaildetail.eu/en/in-be...e-loze-hamburger-wordt-binnenkort-voorgesteld

 
http://www.sott.net/article/262714-Meet-schmeat-Lab-grown-meat-to-hits-the-grill-this-month

Nepvlees dankzij Mark Post. Hij zegt:
Quote:
"And I'm sure it will because it's a very enticing idea for many people."


Quote:
Maastricht University physiologist Mark Post is expected to grill a patty of lab-grown meat that has taken two years and €250,000 ($338,000) to produce. Maastricht University physiologist Mark Post is expected to grill a patty of lab-grown meat that has taken two years and €250,000 ($338,000) to produce.



Is dat ons belastinggeld?

Quote:
Michael Noble, head chef and owner of Calgary's Notable restaurant, has a different perception of in vitro meat.

"I don't get it and it scares the heck out me," said Noble, whose restaurant specializes in gourmet burgers and aged Alberta beef.

He's also skeptical about how lab-grown meat would taste.

"There's absolutely no way that you can recreate the flavour of what Mother Nature and the universe creates for us in the lab," he told The Current. "There's no way."


 
Wat een treurigheid straalt dit uit. http://images0.tcdn.nl/binnenland/article21684880.ece/BINARY/q/MVNJP.jpg

Opgeslokt, verblind, versleten. Zullen we de man in de lange jas maar wat toestoppen ?

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.459
Berichten
489.169
Leden
8.625
Nieuwste lid
Muriëlle
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan