• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

h202 en huidproblemen

G

Guest

Guest
Hallo,

Ik las ergens dat h202 goed was voor schimmelnagels klopt dit? en heeft iemand hier ervaring mee? en zou het misschien ook goed zijn om op puistjes te doen?

Groet,

Petra

 
G

Guest

Guest
Petrah,

Eerder het advies van Mike bij nagelproblemen:

Voor de kalknagels 3% waterstofperoxide (H2O2) uitwendig aanbrengen, bij voorkeur op een watje of pleister die je voortdurend nat houdt met 3% H2O2. Je kunt ook regelmatig voetenbaden nemen in 3%-oplossing van H2O2. Verder zo weinig mogelijk verstikkende sokken en schoenen dragen (schimmels floreren in een zuurstofarme omgeving).

Ik gebruik zelf H2O2 3% als lotion en een iets sterkere oplossing om puistjes mee aan te stippen, dit werkt goed.

 

...........

New member
Je kunt ook prima 3% op puistjes doen. Ik ken zelfs mensen die een paar druppels 35% op een wattenstaafje doen en hiermee hun puistjes aanstippen. Prikt een beetje, maar het werkt wel. Het lijkt mij verstandiger om gewoon met 3% te werken, mocht dit niet het gewenste resultaat geven dan kun je altijd nog sterkere verhoudingen gebruiken.

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.191
Berichten
321.509
Leden
7.668
Nieuwste lid
Robinderobot
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan