G
Guest
Guest
Waarschijnlijk is dit al ontdekt maar ik kon het niet vinden.
Na een aantal weken sole te hebben gebruikt viel mij op dat er op rand van de kan waar ik mijn sole bewaar, zich een dun laagje wit zout vormde.
Ik dacht toen gelijk aan de fleur de sel die behoorlijk aan de prijs is.
Ik heb toen een dun laagje sole in een glazen platte schaal gedaan en deze op de verwarming gezet. Het lijkt mij als de zon schijnt zou het ook in de zon kunnen.
Toen het water uit de sole verdampt was hield ik een laagje witte kristallen over.Deze kristallen zijn veel beter te verwerken op vlees en zo dan sel gris, omdat ze redelijk zacht zijn.
Zou dit fleur de sel kunnen zijn? Of zijn er zo voedingsstoffen verdwenen. Ik ben benieuwd? :?:
Na een aantal weken sole te hebben gebruikt viel mij op dat er op rand van de kan waar ik mijn sole bewaar, zich een dun laagje wit zout vormde.
Ik dacht toen gelijk aan de fleur de sel die behoorlijk aan de prijs is.
Ik heb toen een dun laagje sole in een glazen platte schaal gedaan en deze op de verwarming gezet. Het lijkt mij als de zon schijnt zou het ook in de zon kunnen.
Toen het water uit de sole verdampt was hield ik een laagje witte kristallen over.Deze kristallen zijn veel beter te verwerken op vlees en zo dan sel gris, omdat ze redelijk zacht zijn.
Zou dit fleur de sel kunnen zijn? Of zijn er zo voedingsstoffen verdwenen. Ik ben benieuwd? :?: