G
Guest
Guest
Verleden week had ik een desembrood gemaakt,ik had mijn eigen goed ingelezen.
Ik ben er dus een week zoet mee geweest en het eindresultaat een vies brood.
Een maand geleden had ik een gistbrood gemaakt en die vonden mijn dochters wel heel erg lekker.
Van spelt/rogge meel rauwe melk, keltische zeezout,ei,een zakje gist een beetje honing
24-uur laten rijzen en gebakken op 175 graden (50min)
Wat is het verschil tussen de 2 de broden wat ik gemaakt had?ik weet dat granen niet goed zijn maar ik weet niet zo goed wat een goed alternatief is voor brood is om mee tegeven naar school smorgens eten mijn dochters een smoothie van mike.
Ik wil graag weten waarom dat gist brood minder goed is dan dat desem.
Grt los
Ik ben er dus een week zoet mee geweest en het eindresultaat een vies brood.
Een maand geleden had ik een gistbrood gemaakt en die vonden mijn dochters wel heel erg lekker.
Van spelt/rogge meel rauwe melk, keltische zeezout,ei,een zakje gist een beetje honing
24-uur laten rijzen en gebakken op 175 graden (50min)
Wat is het verschil tussen de 2 de broden wat ik gemaakt had?ik weet dat granen niet goed zijn maar ik weet niet zo goed wat een goed alternatief is voor brood is om mee tegeven naar school smorgens eten mijn dochters een smoothie van mike.
Ik wil graag weten waarom dat gist brood minder goed is dan dat desem.
Grt los