Gezondheidslezingen-, -events, -conferenties

ruud

New member
Quote:
http://winterofwellness.com/ : 9-22 maart as. : gezondheidsteleconferentie op internet

Gratis Teleconferentie – Winter of Wellness – 9 jan tot 22 mrt

Bron: Earth matters

Van maandag 9 januari t/m 22 maart (Wereldwaterdag) organiseert ‘The Shift Network’ een teleconferentie met als onderwerp ‘Winter of Wellness’. Er komen verschillende manieren aan bod om meer welzijn in je leven te creëren. Elke week komen er vier sprekers aan het woord, en elke dag heeft een ander thema: Op maandag ligt de focus op het LICHAAM, op dinsdag wordt de GEEST verkend, de woensdag draait om het HART en op donderdag gaat het over de ZIEL.

De conferentie is gratis en de voertaal is Engels. Je kan de bijdragen van de verschillende sprekers downloaden om ze achteraf te beluisteren. Om deel te nemen hoef je enkel je voornaam en e-mailadres op te geven. Je staat dan op de verzendlijst van ‘The Shift Network’, maar je kan snel en gemakkelijk weer uitschrijven wanneer je dat wil. De lijst van sprekers bekijken en inschrijven kan op: winterofwellness.com


 
Lezing de angst voorbij in Eindhoven Anton Teuben Johan Oldenkamp

Het jaar 2012. Wellicht het meest besproken, beschreven en onderzochte jaargetal ooit. Toch blijven nog heel veel vragen onbeantwoord.

Is dit het einde der tijden of juist het begin van een heel nieuw tijdperk? Het jaar 2011 is het jaar van de waarheid gebleken, veel van de verborgen geheimen zijn aan het licht gekomen.

Bijzondere kwesties en ook de zaken die eigenlijk het daglicht niet konden verdragen. We werden onszelf al meer bewust.

Het jaar 2012 zal het jaar zijn van de verandering. Het jaar waarin er met deze waarheid daadwerkelijk iets gedaan kan worden. Dit is naar alle vermoeden het jaar waarin de mensheid een grote stap vooruit zet in bewustzijn. Het jaar waarop we later terug zullen kijken als het jaar waarin de verandering ineens in volle vaart vooruit ging. De verandering in de kosmos, op de Aarde en de grote verandering in het bewustzijn van de mens.

Want dat er iets in deze geest staat te gebeuren is wel zeker, al was het alleen al omdat zoveel mensen hun aandacht hierop richten en daardoor hun energie hierin stoppen. We weten alleen niet exact wat ons te wachten staat en dat roept bij sommigen nog angst voor het onbekende op. Naar ons idee is dit niet nodig is, want wanneer we alle informatie naast elkaar leggen en het complete plaatje zien, is de toekomst misschien wel veel mooier dan we onszelf nu voor kunnen stellen.

Tijdens onze presentatie 'Het jaar 2012, De angst voorbij' zullen diverse sprekers, prominent en minder bekend, aan het woord komen over de meest uiteenlopende zaken die verband houden met dit fenomeen. Onderwerpen als de Maya’s, Buitenaards Contact, Vrije Energie en Gezondheid zullen deze avonden aan bod komen. We nodigen u uit om te komen zien of u alle feiten en laatste nieuwtjes rondom dit onderwerp al kent.

Wij zijn ervan overtuigd dat er een heleboel zaken nog onbesproken zijn en brengen daar graag verandering in. Wij bieden u een uitgebreid programma met voor ieder wat wils. Tevens heeft u tijdens deze avonden de mogelijkheid eens kennis te maken met de Octium Stargate energie. Op onze website vindt u meer informatie omtrent de diverse data, locaties en de desbetreffende sprekers. We hopen u te mogen verwelkomen op één van onze presentatieavonden.

Interview Anton Teuben en Johan Oldenkamp

 
Lezing van Mike op zondag 29 januari a.s.

's middags in Midden-Beemster en 's avonds in Spierdijk.

Zie hier de gegevens/poster van de lezingen.

Het loopt al goed;

middag 47 aanmeldingen

avond 19 aanmeldingen

 
Aanstaande zondag de 26e in Hoevelaken de Truth Convention waarin diverse onderwerpen en thema's worden besproken.


Dit jaar met: Peter Vereecke, Ir. Piet Tummers, Jean Paul Kersten, Ton Akkermans & Carolina Schomper, Drs. Jaap Rameijer, Ard Pisa, Annelies Laurier-Kuus, Berend Warrink, Petra Busio, Bob Kukler, Marieta Weemen, Brahman Menor, Frans Heslinga, Marianne de Zeeuw.


http://www.truthconvention.com/uploads/3/7/0/6/37064297/programma_tc_truth_convention_2020.pdf

Een WWG1WGA lezing had hier zomaar tussen gepast.:)
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.459
Berichten
487.994
Leden
8.623
Nieuwste lid
Elaine-vdb
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan