• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

gefermenteerde vetzuren

marian

New member
Hallo,

Ik hoorde een lezing van Frits van der Blom. Hij vertelde dat de onverzadigde vetzuren in "verse" vis (ik woon in Limburg, dus ver van zee) en in visolie capsules doorgaans ranzig waren geworden. Bovendien eet ik liever geen of hel weinig vis. Frits van der Blom vertelde ook dat Weston Price een supplement ontwikkeld had, dat alle belangrijke verzadigde en onverzadigde vetzuren bevat. De onverzadigde vetzuren n dat product zijn van goede kwaliteit door een fermentatieproces. Weet iemand hoe dit product heet en waar je het kunt krijgen? Het enige dat ik (door navraag aan Frits van der Blom) weet, is dat er een buitenlandse web site is (Green Pastures) waar diverse soorten gefermenteerde visolie kunt krijgen.

Of anders: kent iemand een supplement met de alle essentiële onverzadigde vetzuren? (Ik gebruik nu lijnolie, maar weet niet of dat voldoende is.)

groet,

Marian

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.163
Berichten
314.019
Leden
7.575
Nieuwste lid
Jeroen Blokzijl
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan